09 Maj Čas je za, popolno urejene obrvi!

Pred nekaj časa smo s puncami na mojem Snapchat-u ( če mi ne slediš moraš to obveznoo takoj storiti -> lanaspital :P) razpravljale o ličilu, ki bi ga seboj vzele na samotni otok, torej je res tisti kos v naši makeup zbirki, po katerem najpogosteje posegamo in se od njega ne moremo ločiti!

No sama sem brez pomisleka takoj izstrelila ‘barvica za obrvi’, saj se mi zdi, da brez lepo urejenih obrvi, makeup ne izgleda tako kot bi moral! Sama na mojih tečajih vedno pudarjam, da so naše prelepe oči kot slika –  vsaka je lepša z lepim okvirjem in tako velja tudi za naše oči, ki jih bodo lepo urejene obrvi še bolj poudarile.

[/vc_row]

Z makeupom se ukvarjam že kar nekaj časa in ko pomislim, kdaj sem doživela tisto ‘transformacijo’, ko se je moj makeup začel spreminjati iz lepega v tistega uaaau tole je noro! …No, to je točno takrat, ko sem začela česati, zarisovati in predvsem MANJ puliti moje obrvi. Hihi!
Tukaj si lahko ogledate mojo fotko čiiisto PRVEGA vodiča, kjer sama oblikovanja obrvi še nisem poznala in fotko looka, na katerem imam urejene obrvi.
Razlika kajne? 🙂

No in sedaj je pravi čas, da tudi ti (če že nisi) vzameš stvari v svoje roke in poskrbiš za lepo urejene obrvi, ki bodo s pomočjo mojih nasvetov in priporočenih pripomočkov lepo poudarjene v trenutku!

V sosednjem videu sem ti pokazala tehniko in trikce pri zarisovanju obrvi s pomočjo senčil. Sama to tehniko priporočam vsem, ki začenjate z zarisovanjem obrvi, saj je postopek čisto enostaven, rezultat pa so prelepo zapolnjene obrvi, ki imajo urejen, naraven videz.

Sama za to tehniko zelo rada uporabljam ANASTASIA BEVERLY HILLS senčila za zarisovanje obrvi, vendar so ta kar draga, ti pa zato priporočam, da si ogledaš njihove duplikate znamke Freedom, kiso prav tako odlični in bodo super pripomoček pri zarisovanju obrvi.

Obrvi lahko zarisuješ tudi s pomočjo gelov in pa klasike – svinčnika oz. črtala za obrvi.

Še kakšno leto nazaj sej sama prisegala na zarisovanje obrvi z gelom (uporabiš enako tehniko kot pri zarisovanju z senčilom), ampak  sedaj zaradi pomanjkanja časa kar raje uporabim črtalo s katerim lahko veliko hitreje in če priznam tudi malce bolj površno zarišem obrvi. 🙂

Torej najprej GELI! Katere ti priporočam?
Osebno sem zelo zadovoljna s Freedom geli ( jap, njihovi izdelki za obrvi so res dobri), ki se lepo nanašajo in imajo malce bolj suho formulacijo, s katero bo nanos lažji in tudi po zarisovanju nebo izgled obrvi takšen, kot da bi nad očmi imela dve gosenici. 😛
Super čopič, ki ga lahko uporabiš v kombinaciji z njimi je postrani prirezan, s katerim boš lahko zarisala res majhne in goste črte ter tako ustvarila navidezne dlačice, ki bodo zapolnile prazne prostorčke med obrvmi ter jih tako navidezno naredile polnejše.

Kot sem že omenila, pa sama trenutno najraje posegam kar po svinčniku. Tehnika zarisovanja se tukaj kaj ne razlikuje dosti od tiste v videu, le malce hitreje je ker navsezadnje potrebuješ le en izdelek. 🙂

Sama vedno raje uporabljam črtala, ki imajo malce bolj hladen podton, saj tako obrvi izgledajo bolj naravno. Obožujem črtalo ArtDeco-ja – Eye Designer  , ki je res noro pigmentirano, ravno pravšnje formulacije in na koncu vsbuje tudi majhno ščetko, tako da imaš res vse kar potrebuješ v enem izdelku. Odtenek, ki ga uporabljam je Ash Blond.

Veliko cenejša in prav tako dobra izbira kot nadomestek tega črtala pa je CATRICE Brow Stylist svinčnik, ki je dobesedno duplikat prej omenjenega črtala, le da je morda za čiiisto malo manj pigmentiran kot Art Deco-jev. Tega pa sama uporabljam v odtenku 02. 😉

Huuh, okej, upam, da ni bilo preveč informacij in da si izvedela kakšen uporaben nasvet! 😉
Če ne veš kateri način bi sama izbrala pa ti predlagam, da si pogledaš spodnji članek, ki ti bo pomagal pri izbiri!

UGOTOVI KATERI IZDLEK ZA OBLIKOVANJE OBRVI TI JE PISAN NA KOŽO

Vsekakor mi lahko za kakršna koli vprašanja pišeš tudi na info@lanaspital.si, kjer ti bom z veseljem pomagala! <3

Lana

 

OGLEJ SI TUDI