O MENI

Make up je že od nekdaj moja velika strast in ravno zato sem se odločila svojo poklicno pot malce nadgraditi in se od leta 2010 profesionalno izobraževati na tem področju.
Trenutno sem make-up artistka pri poznani slovenski spletni trgovini Ličila.si, ki sodelujejo z mnogimi slovenskimi estradnicami in ekstradniki.

Obožujem nove izzive, ter vsakodnevne priložnosti, da se naučim nekaj novega na tem področju. Pri ustvarjanju make up-a dajem veliko pozornosti na brezhibni, lepi polti kjer se seveda prilagodim željam strank in s pravo tehniko ličenja, estetsko poudarim njihove najboljše značilnosti obraza.
Lepota, kozmetika in teme povezane z njo me zelo pritegnejo, ravno zato sem se odločila za študij kozmetike, ki ga trenutno zaključujem z diplomo. Tukaj sem pridobila veliko strokovnega znanja iz vidika nege kože, telesa, kozmetičnih izdelkov in drugih tem kozmetološkega področja.

Reference

Na svoji poti sem sodelovala že s številnimi slovenskimi zvezdniki, kot so Neisha, Alya, Eva Boto, Raay, Kataya, Sara Kobold in v zaodrju slovenskega Philipsovega Fashion Week-a v Ljubljani.

Svoje fotovodiče in članke ustvarjam za stran Ličila.si, Prime Beauty, Žurnal 24 in revijo Top, kjer tudi kot Make up artist sodelujem pri ustvarjanju mesečnih Fashion editorialov.

V zadnjem letu sem pričela tudi ustvarjati video tutoriale na platformi You Tube.
Moj kanal si lahko ogledaš tukaj -> https://www.youtube.com/channel/UC-XKLuYk0dMn_gnxGDGog0w.

 

Snemanju videospotov

Popsing – Vprašaj nocoj srce

Eva Boto – Na kožo pisana

Neisha – Stardust

Nitrox – Ko zaprem oči