25 Apr OCENA : Makeup Revolution – Salvation Velvet

Tokrat sem preizkušala mat Salvation Velvet glossa, nove in trenutno zelo zaželjene makeup znamke na slovenskem trgu – Makeup Revolution.

Dobre mat glosse je trenutno še malce težje najti, zato sem bila zelo vesela ko sem v svoje roke dobila dva mat glosska znamke Makeup Revolution.
Že takoj na začetku me je očarala njuna embalaža, ki je preprosto elegantna in priročna.

Gloss se zelo enostavno nanaša na ustnice, saj je lepo mazljiv in ravno pravšnje gostote. Takoj me je presenetila njegova močna pigmentiranost, ki je vsekakor nisem pričakovala. Zaradi nje za dober nanos potrebuješ le malo produkta in ravno zato ti bo cela steklenička služila doolgo časa.

Odtenka, ki sem ju preizkušala sta Keep Flying for you in Keep lying for you.

Vijolična in oranžna barva sta vsekakor eden izmed največjih modnih trendov to poletje, zato ta odtenka ne smeta manjkati v tvoji torbici!

Kot sem že omenila, se gloss zelo lahko in lepo namaže na ustnice, kjer sprva izgleda kot navaden gloss, vendar se v parih sekundah posuši v mat finiš.
Glede obstojnosti sta me glossa prav presenetila, saj sem vajno zaradi tako nizke cene malce dvomila. Vendar se je ta na mojih ustnicah popolnoma obdržal okoli 3 urce, dokler si nisem privoščila osvežilne limonade, ki je povzročila, da se je gloss razmazal in pričel izgubljati na pigmentiranosti.
Po odstranjevanju sem opazila, da so bile moje ustnice malce izsušene ( kar je čisto logično, kadar nanašamo matirne izdelke), zato vsekakor pred njegovim nanosom priporočam uporabo dobre labele, ki jih bo negovala in pripravila na nanos glossa.

Predlagam tudi, da ga na ustnice nanašaš v tankem sloju, saj bi lahko debelejši sloj po nanosu pričel pokati na ustnicah.

Zelo me je navdušila tudi velika ponudba odtenkov, kjer bo lahko vsaka izmed vas našla popolnega zase.
Definitivno ti priporočam da si jih ogledaš in preiskusiš njihovo obstojnost, pigmentiranos in izgled, ki te bo vsekakor navdušil prav tako kot mene.
Gloss najdeš na strani ličila.si, po neverjetno ugodni ceni 4,95€