25 Apr OCENA: I <3 MAKEUP - I'm Powerful paleta senčil

Tokrat sem preizkušala super luštno I am powerful paletko, čisto nove znamke v Sloveniji – I <3 Makeup!

Pri tej ljubki paletki me je takoj očarala njena embalaža, ki je malce nenavadna saj ima majhen prostorček skozi katerega ‘kuka’ šminka.

Zelo sem navdušena nad črno in hot pink glossy kombinacijo barv, ter seveda velikostjo te paletke, ki je primerna za v vsako večjo ali manjšo potovalno torbico.

I am powerful paletka vsebuje dva mat in štiri šimrasta senčila v letošnjih trendi vijoličasto – metalik odtenkih,  ki so še posebaj primerni za ustvarjanje neštetih kombinacij zapeljivih smokey lookov.
Na otip so senčila izjemno mehka, ravno zato je tudi njihov nanos in kaksnejše zabrisovanje zeloo enostavno. V paletki je priložen tudi majhen aplikatorček, vendar za njihov nanos raje priporočam uporabo čopiča, s katerim boš lahko nanesla senčko bolj kontrolirano in natančneje.
Zaradi svoje mehke in nekako kremaste strukture, bodo te senčke zelo obstojne na tvoji veki, tako da uporaba primerja pod njimi ni obezna, žal pa je njihova pigmentacija malce slabša, zato priporočam da pred njihovim nanosom na veko naneseš belo barvico ali primer, ki bo poskrbel za boljšo pigmentacijo senčk.

photo-2-4-1024x768
photo-4-1024x968

K paletki je dodana tudi šminka vinsko rdeče barve, ki se odlično poda k katerikoli kombinaciji priloženih senčil v paleti.
Ima dobro voskasto strukturo, zato bo tudi njen nanos na ustnice zelo enostaven.
Za daljšo obstojnost in lepši izgled šminke na ustnicah ti predlagam, da te najprej obrobiš z svinčnikom v podobnem odtenku, nato pa nanje naneseš šminko. Tako boš poskrbela za popolno bazo, zaradi katere bo nanos šminke obstojneši in bolj pigmentiran.

Paletko lahko za le 8,95€ najdeš v spletni trgovinici Ličila.si .

Če imaš kakšno vprašanje ali pa bi želela videti makeup vodič v katerem bi uporabila to paletko mi piši na info@lanaspital.si

 

OGLEJ SI TUDI