Pogoji uporabe


SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

 

Splošni pogoji spletne prodajalne Lana Spital Makeup v lasti podjetja Tadej Oremuž s.p., so sestavljeni skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.

Podatki o podjetju

Tadej Oremuž s.p.

Cesta v Bevče 18
3320 Velenje

IBAN SI56 0510 0801 4107 187  (Abanka)

Matična številka: 6883494000

ID za DDV: SI68691661

 

S spletno trgovino Lana Spital Makeup upravlja Tadej Oremuž s.p. Svetujemo vam, da pred uporabo spletne trgovine preberete spodaj napisane Pogoje poslovanja. Kot uporabnik se z navedenimi pogoji strinjate s postopkom naročila artiklov iz spletne trgovine.

Upravljalec si pridržuje pravico do spremembe pogojev kadarkoli in brez vnaprejšnjega obvestila. Vse spremembe so zavezujoče za kupce od objave na spletni strani. V primeru, da se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da spletne trgovine ne uporabite.

CENE

Vse cene so navedene v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Kupoprodajna pogodba med upravljalcem in kupcem je sklenjena v trenutku, ko upravljalec potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko potrdilo naročila na naveden e-naslov). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za upravljalca, kot za kupca.

 

DOSTAVA

Čas dostave paketa je 2-7 delovnih dni. Paket bo odposlan priporočeno preko Pošte Slovenije. Poštnina znaša 2,0 €.

 

NAČINI PLAČEVANJA

Način plačila je možen preko Paypala ali po predračunu (UPN). Predračun vam bo poslan preko e-pošte. Naročilo morate poravnati v treh delovnih dneh. Če predračun ni poravnan v treh dneh, se smatra za preklic naročila.

Preklic naročila

Uporabnik lahko prekliče naročilo do oddaje pošiljke. Preklic je možen preko maila, pri čemer mora biti navedena številka naročila in osebni podatki, ki so bili navedeni pri naročilu.

 

VRAČILO KUPNINE

Če je kupec od naročila ali pogodbe odstopil skladno s pogoji za odstop, mu je upravljalec dolžan vrniti vplačano kupnino preko TRR v najkasneje 30 dneh po prejemu artiklov. Gotovinsko vračilo ni možno, prav tako upravljalec ni dolžan vrniti zneska poštnine.

Pravica do odstopa od pogodbe

V skladu z zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) lahko stranka v 15-ih dneh od prevzema izdelka sporoči na email, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je povratna poštnina vračila blaga. Blago mora potrošnik vrniti upravljalcu najkasneje v 30 dneh po sporočilu o odstopu.

Kupec, ki od pogodbe ali naročila odstopi, mora blago vrniti nepoškodovano, v nespremenjeni količini. V primeru, da je ugotovljeno, da je nastala fizična poškodba na blagu ali da se količina ne ujema je kupec dolžan poravnati nastalo škodo.

Odstop od pogodbe ni možen: če je blago poškodovano, umazano ali pa so vidni sledovi uporabe (fizične poškodbe, stik s tekočino, uporaba pisala). Trgovec bo vsak vrnjen paket, vsebino in izdelek poslikal s fotoaparatom, kot morebitno dokazilo o nastali škodi.

 

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Upravljalec se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam ali posredovani v uporabo tretjim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam.