Ocena : makeup revolution – lip hug

  Gotovo si že slišala za nove Makeup Revolution šminke, ki jih trenutno naravnost obožujem!

  Moram priznati, da sama nisem bila velika ljubiteljica šmink, ker imam malce manjše ustnice in zato nisem bila nikoli pretirano navdušena nad živimi in malce močnejšimi barvami na ustnicah ter sem vedno nekako izbirala glosse v nežnih nude barvah, ki so jih čisto malo obarvali.

  V preteklem letu so predvsem modne smernice zapovedovale vedno več živih, drznih ter vpadljivih barv in s tem se je večala tudi moja želja po njih. Skratka sedaj sem postala pravi ‘junkie’ šmink, saj je moja zbirka ogroomna ( če bi jo želele videti mi sporočite spodaj pod komentar ).
  Tako ves čas rada preizkušam nove barve, znamke in formulacije, da bi našla resnično tisto, ki bi mi spodnesla tla pod nogami.

  Tako sem na začetku tega meseca v svoje roke dobila Makeup Revolution šminko, ki po tednu ni bila več ena, ampak jih je bilo že kar sedem.  Ja, sedem!

  Pigmentiranost  teh šmink je ravno pravšnja, ni premočna in ne prešibka, ampak popolna za obarvanje ustnic skozi dan oziroma večer. Formulacija je mehko-kremna, zato je njihov nanos na ustnice enostaven, ni potrebe po kakšnem čopiču, ker šminka res kar drsi po ustnicah in na njih pušča glossi sijaj.
  Na spletni trgovini Ličila.si lahko izbiraš med ogromno odtenki. Sama pogosto bolj posegam po naravnih zemeljskih tonih, vendar je v zbirki še mnogo bolj živih in udarnih barv, ki bodo v moji košarici še malce počakale do poletja.

  Tako sem na začetku tega meseca v svoje roke dobila Makeup Revolution šminko, ki po tednu ni bila več ena, ampak jih je bilo že kar sedem.  Ja, sedem!

  Glede obstojnosti sem bila na začetku kar skeptična… saj za takšno ceno nebi nikoli pričakovala dobro obstojne šminke. Vendar ne!

  Sledovi šminke so po swatchanju ostali na koži tudi po spiranju in drgnjenju s čistilnim robčkom in vodo. Prvi popravki so pri eni potrebni od 2 do 3 ure po prvem nanosu.

  Naj koncu naj povzamem moje misli…
  Mislim, da sem z njimi kar malce obsedena, saj bi si kar skupovala nove odtenke in jih kombinirala z različnimi makeup looki.
  Vsekakor vam priporočam, da malce pobrskate med odtenki in jih preizkusite. Vsekakor vam ne bo žal!

  Zaradi svoje kremne strukture so tudi popolne za suhe ustnice ( misim, da imamo v tem času kar vsi težave s tem ), saj jih nežno negujejo in ne izsušijo. Vse imajo tudi nežen kokosov vonj, zaradi katerega so mi še toliko bolj všeč! Vsekakor pa ne smem pozabiti omeniti še njene embalaže. Šminkica prispe v elegantnem glossi rdečem ovitku.
  Sama šminka ima enostavno, črno embalažo, ki je kombinirana z rosy gold metalik barvo. In ravno zaradi takšne preprostosti se mi te šminke še toliko bolj prikupne.

   

  OGLEJ SI TUDI

  No Comments

  Post A Comment