Je tvoj način pranja las napačen?

Je tvoj način pranja las napačen?

Imaš tudi ti takšen problem, da ne glede na to kakšen šampon uporabljaš, tvoji lasje postanejo mastni in nejevoljni že ob koncu prvega pralnega dneva?

Morda je razlog prav v napačnem pranju svojih las!
Preberi kako boš najhitreje in učinkovito oprala svoje lase kot profesionalec!

Ko si lase dobro zmočila na svojo dlan nanesi za lešnik veliko šampona in ga dobro pregneti med dlanmi.
Lasišče navidezno razdeli na tri predele – tretino ob zatilju, na kroni in ob čelu.
Šampon najprej začni nanašati na področje las ob zatilju. Področje resnično dobro masiraj s pomočjo svojih prstnih blazinic s katerimi ustvarjaj majhne krožne gibe sem in tja.

Sedaj šampon ponovno nanesi na predel krone svojega lasišča ter predela za ušesi in ponovno ponovi postopek. Tukaj bodi še posebno pozorna da ne narediš ‘kupčka’ las na vrhu glave in ga umivaš skupaj z lasiščem, saj tako pranje las ne bo tako efektivno. Mnogokrat konice niso tako umazane kot samo lasišče in se te umijejo že ob spiranju šampona z lasišča.

Na koncu postopek ponovi še na predelu lasišča ob čelu.

Če šampona ne boš dobro sprala iz lasišča, se bo to hitreje zmastilo, zato je ta korak prav tako pomemben če ne celo še bolj kot samo šamponiranje.
Glavo nagni naprej, tako da bodo lasje padli navzdol proti tlem. Kot pri šamponiraju s spiranjem prični na zatilju in se počasi pomikaj proti čelu. Posotpek sipranja ponovi dva krat in bodi še posebej pozorna na predel ob zatilju in za ušesi, ki ga še tako radi izpustimo. Ob koncu pranja lase okoli 10 sekund spiraj z ledeno hladno vodo, ki bo poskrbela za neverjetno sijoče lase.

No Comments

Post A Comment