Najljubši izdelki tedna

  DSC03258-1200x800

  Tokrat vam bom predstavila izbor izdelkov, ki so se ta teden najpogosteje zdrževali v moji makeup torbici.

  Z novim letom sem sama začela dajati veliko poudarka na mojo podlago pri makeup lookih. Tako vedno poskrbim za lep izgled kože in čiste konture obraza v kombinaciji z lepo urejenimi obrvmi ter minimalističnim makeupom oči.
  Ravno zato so moji top izdelki tega tedna povezani z ustvarjanjem lepega videza podlage. Pri kateri seveda ne smeš pozabiti na osnovno nego kože, saj brez nje puder na obrazu pač ne more lepo stati.
  Zato ji v zimskih mesecih privošči dodatno nego in razvajanje s pomočjo raznih vlažilno-hranilnih mask in krem.

  Najprej na kožo nanesem Sleek illuminator – Monaco, ki na celkotni koži ustvari nežen sijaj, nekakšen glow form within. Uporabljaš ga lahko tudi tako, da ga zmešaš skupaj s pudrom in tako naneseš na obraz ali pa po nanosu pudra, kjer ga naneseš na najvišje točke obraza. Za še večji sijaj pa lahko nanj naneseš še osvetljevalec v kamu, ki bo ustvaril še več highlighta.

   

  Puder Loreal Nude Maguiqe – Eu De Taint  zaradi svoje lahkote in prekrivnosti koži daje zelo naraven izgled. Sama ga trenutno rada uporabljam, saj je odličen v kombinaciji z malce ‘težjimi’ izdelki, ki jih uporabljam za senčenje in svetljenje obraza.
  Priporočam ga vsem z malce bolj mastno ali normalno kožo, vsekakor pa ni primeren za vse s suho kožo saj se rad prime na odmrle delce kože in tam ustvari luskast izgled.

  DSC03274
  DSC03260-1200x830

  Trenutno me Freedom – Pro Strobe Cream paletka spremlja vsepovsod. Obožujem jo zaradi njene priročne majhnosti in seveda kremnih odtenkov, ki jih uporabljam za osvetljevanje in senčenje obraza. Ker vsebuje osvetljevalce in senčila namenjena tistim s toplim in hladnim podtono je čisto univeralna in primerna za vsako izmed vas.
  Obožujem tudi njej kremni osvetljevalec, ki ga po končani podlagi nanesem na najvišje točke obraza – torej lične kosti, center nosu in čela ter brade, ter jih tako še močneje poudarim.

  Čeprav najraje svojo podlago nanašam s pomočjo gobice, je lorealov puder preveč tekoč za nanos in bi ga gobica preprosto preveč vpila vase. Tukaj mi na pomoč priskoči Nanshypostrani prirezan čopič, s katerim puder zabrišem v kožo. Uporabljam ga tudi za nanašanje in zabrisovanje kremnega osvetljevalca in senčila, kjer lahko zaradi postrani prirezane oblike glavečopiča ustvarim ostrejše in natančejše linije.

  OGLEJ SI TUDI

  No Comments

  Post A Comment