Podaljšaj obstojnost svoje manikire

Podaljšaj obstojnost svoje manikire

[/vc_row]

Obkrušen lak na nohtih, že par ur po njegovem nanosu! Verjetno ti je ta problemček kar dobro znan. S pomočjo teh manjših trikcev, bo tvoja manikura lepša in veliko obstojneša.

Pred nanosom laka priporočam, da vedno izvedeeš ‘mini’ manikuro.
Tukaj imam v mislih piljenje nohtov, odstranjevanje obnohtne kožice in matiranje nohtov s posebnim polirnim blokom, ki bo poskrbel, da bo površina nohta gladka in v polni priporavljenosti na naos laka.

Po opravljeni manikuri pa svoje nohtke za 20 sekund potopite v kopel iz vode in kisa, nato roke preprosto obrišite v brisačko.
Nohti skozi dan tako kot koža na površino izločajo različna olja in druge izločke.
Ti so veliko krat vzrok za hitrejše odluščenje laka. Ta posebna kopel bo nohte razmastla, zato se bo lak lažje nanašal in tudi dlje obstal.

Pred nanosom barvnega laka, vedno uporabi podlak, ki bo zaščitil naraven noht ter ustvaril popolno podlago za nanašanje barve. Pri nanašanju laka vedno pazi, da ga naneseš tudi na rob nohta in ga s tem zapreš.

Barvni lak nanašaj v tankih slojih. Priporočam dve tanjši plasti barvnega laka, kot eno debelejšo. Pred vsakim novim nanosom lahka moraš biti pazljiva, da se je prejšnja plast popolnoma posušila.

Po nanosu barvnega laka, nanesi še nadlak, ki bo dodatno zaščitil barvni lak in podaljšal njegovo obstojnost.

No Comments

Post A Comment