Vip razvajanje kože

slider vip razvajanje

Konec leta je razerviran za VIP razvajanje naše kože!

V naslednjih tednih boš skozi program spoznala čisto vse stvari, ki jih moraš vedeti, da bo tvoja koža bolj še sijoča, napeta in sočna.
Kolagen je ena izmed najpomembnejših beljakovin v našem telesu in skrbi, da je naša koža čvrsta, prožna sijoča ter navlažena.
Si vedela, da pa njegova proizvodnja prične upadati že po 25. letu starosti?
Ravno zato bomo konec leta namenile prav pomlajevanju, stimulaciji proizvodnje kolagena z vseh možnih ‘bojnih pozicij’.

Ne veš ali je ta program pravi zate?

Poglej kaj bomo v naslednjih tednih počele.
buttefrly
LIFTING TOČKE OBRAZA
Si vedela, da lahko lifting obraza narediš tudi ‘nekirurško’ s stimulacijo posebnih točk na obrazu? Z nami bo Darja Furek, mojstrica kitajske metafizike, ki nam bo pokazala poseben ritual, ki bo naše obrazke dvignil, napolnil in prižgal.
buttefrly
VALJČKANJE OBRAZA
Spoznale bomo posebno tehniko s pomočjo katere lahko obraz same doma pomlajujemo, odpravimo nepravilnosti in izboljšamo strukturo kože.
buttefrly
VIP PREHRANSKI DODATKI
Za lepo kožo moramo seveda poskrbeti tudi od znotraj, zato nam bo tokrat prehranska strokovnakinja Nataša Forstner Holešek zaupala kateri dodatki nas bodo najbolj podprli ter tako doprinesli k zdravemu videzu kože.
buttefrly

21 – DNEVNI IZZIV SIJOČE KOŽE

Decembra se ne bodo svetile le novoletne lučke ampak tudi naši obrazi!
V skupini se bo 23.11. začel 21 – dnevni izziv v katerem bomo 3 tedne, čisto vsak dan, izvajale mini rituale, ki pa bodo naredili maksi, sočen učinek na našem obrazu.
Okej lepotičke, smo pripravljene?
UDELEŽBA JE BREZPLAČNA!

VIP razvajanje bo potekalo v zaprt FB skupini. Do nje lahko dostopaš s klikom na spodnji gumb.
Skupina Sijoča od znotraj navzven je resnično nekaj posebnega, zato sem presrečna, da se nam boš pridružila in tako še tudi sama poskrbela za super vzdušje v skupini.
Lana