Gua Sha ploščica z lepotno napako

24,50€

10,90€

*Gua Sha z lepotno napako imajo kakšno mini vdolbinico ali ris, ki nastane ob ročnem brušenju. Kar pa ne vpliva ne njeno uporabo oz glajenje na obrazu.

Njeni učinki na koži :
  Izboljšuje navlaženost kože

  Ustvarja bolj napet in dvignjen obraz ter zmanjšuje videz gubic

  Pomaga pri odpravi mozoljev ter aken

  Briše podočnjake

  Pomaga pri bledenju brazgotin in madežev, nastalih zaradi aken

  Spodbuja tvorbo kolagena in elastina

Gua Sha + BONUS spletni program Basic

 

Poleg Gua Sha kristalne ploščice, ob nakupu kot BONUS prejmeš tudi spletni program Basic.

V njem izveš čisto vse informacije od priprave kože na glajenje do čiščenje ploščice, osnovne potege na obrazu ter poseben ritual, ki dolgo časa sestavljala zate in ustvarja vidne spremembe na obrazu.

Naraven lifting obraza

S pomočjo kristalne ploščice boš na svojem obrazu povečala prekrvavljenost ter prinesla svež dotok hranil ter kisika do svojih celic v koži. 

Posledica tega je seveda hitrejša regeneracije ter povečana tvorba elastina in kolagena, ki sta pomembna za čvrstost in napetost kože na tvojem obrazu. Deluje  kot likalnik, saj ob redni uporabi pogladi in zmanjša videz tvojih gub.

Zaradi limfne drenaže, ki se izvaja med glajenjem, je prav tako tvoj obraz manj zatekel ter že po prvem tretmaju vidno bolj napet, dvignjen in sproščen, saj kristalna ploščica prav tako med masažo neverjetno krepi tvoje mišice, česar rezultat je seveda bolj dvignjen in definiran obrazek.

Popoln par s tvojimi skincare izdelki

Ker Gua Sha ob glajenju segreje globlje plasti kože, se kasneje vsi izdelki, ki jih naneseš na obraz še toliko boljše vpijejo v kožo, kjer lahko tako ustvarijo boljši efekti s svojim delovanjem.

Poleg tega pa je Gua Sha kristalna ploščica narejena iz posebnega, poldragega kamna, ki nosi frekvenco pomlajevanja, lepote ter ljubezni do samega sebe.

Med uporabo ploščice skozi kožo te vibracije prehajajo skozi njo ter jo še dodatno razvajajo, poživijo ter vplivajo na tvoje počutje. 

 

Ustvarja enakomerno in sijočo polt

Kristalna ploščica je posebno oblikovana, da lahko z njo res dobro zbudiš vse globje plasti kože, katere z navadno masažo ne stimuliraš tako dobro, ter tako med drugim tudi  stimuliraš naravno navlaženost svoje kože.

Zelo je učinkovita tudi pri odpravi manjših brazgotinic ter pigmentnih madežev, ki ostajajo na koži po aknah ali mozoljčkih. Tako je ten po redni uporabi bolj zdrav, enakomeren in sijoč.

Z uporabo kristalne ploščice so uporabnice prav tako opazile, da je imela koža veliko manj izbruhov mozoljčkov ter da se je izločanje maščobe na obrazu zbalansiralo.

Poleg ploščice kot bonus prejmeš celoten spletni program, kjer se naučiš čisto vsega kar potrebuješ vedeti. 

Pred uporabo moraš kožo pripraviti in nanjo nanesti olje oz bogato kremo ali serum, ki omogoča drsenje ploščice po obraz.

S ploščico nato drsiš po koži (s pomočjo postopka, ki se ga naučiš v spletnem programu) s čvrstim prijemom ter tako stimuliraš mišice, limfni sistem ter globje plasti kože.

Po končanem glajenju kože ti priporočam nanos negovalnih izdelkov, ki se bodo zaradi glajenja še toliko boljše vpijejo vanjo in tudi delujejo.

Kaj o Gua Sha pravijo njene uporabnice?

O Gua Sha kristalni ploščici:

Vrsta kristala: roževec
Dimenzije: 8cm x 5,5 cm

Kristalna ploščica, ki jo prejmeš je unikat. Vsaka ploščica je obdelana ročno, zato se lahko vzorci in odtenek barve razlikuje od Gua Sha na fotografijah.