Si vedela, da imaš na obrazu kar 57 mišic? 
Te skozi leta začnejo padati in izgubljati na svojem volumnu. Tako je vidnih vedno več gubic, koža se poveša in izgublja svoj sijaj. 
Z jogo obraza pa mišice dobesedno ‘nagvihtava’, da pričnejo ponovno dobivati na svojem volumnu in poziciji. Tako lahko z njo dosežeš res NEVERJETNE rezultate! 
Bolj polna lička, odprt in sijoč pogled, zglajeno čelo in predel med obrvmi ter celo bolj čvrst in polikan vrat brez podbradka.

Zakaj JOGA OBRAZA?

  Naravni način pomlajevanja obraza
  Lika gubice na področju okoli tvojih oči, ustnic, čela, med obrvmi ter vrata
  Zmanjšuje videz podočnjakov

  Dviguje in polni tvoj obraz
  Uravnava hormone v telesu
  Krepi imunski sistem
  Zmanjšuje glavobole
  Izboljšuje razpoloženje
  Aktivira možgane in izboljšuje spomin
  Uravnava ženski cikel
  Telo napolni z vitalno energijo

Prvi rezultati so vidni že tudi po samo 10 minutah vadbe na dan!
Če nimam gubic in je moja koža še mlada – je joga obraza prav tako primerna zame? 

ABSOLUTNO! 
Prej, kot boš začela skrbeti za svoj obrazek, dlje časa bo ta ostal sijoč, napet in brez gubic. Mladostni videz boš samo vzdrževala in tako preprečila, da bi do padca obraza sploh prišlo.
Seveda pa se moraš zavedati, da joga obraza poleg aktivacije obraznih mišic, deluje tudi na tvoj HORMONSKI SISTEM. 
Aktivira tvoj center pomlajevanja od znotraj in skrbi za optimalno delovanje vseh tvojih organov. Hkrati te polni z vitalno energijo in krepi celo tvoj imunski sistem!

VAJA : SOČNE USTNICE

Si želiš večjih in še bolj sočnih ustnic? S pomočjo te vaje jih boš naravno povečala, hkrati pa je super tudi za vse, ki bi želele pogladiti drobne gubice, ki nastajajo okoli njih.

Svoj kazalec pokrči in nato z ravnim delom gladi področje okoli ust. Kot da bi se s šminko na veliiiiko mazala okoli njih. Področje gladi 3 minute v eno stran in nato še 3 minute v drugo.

VAJA : BRISANJE PODBRADKA

S pomočjo te vaje boš brisala svoj podbradek ter še bolj izrazila linijo svoje čeljusti. Poleg tega pa vaja poskrbi tudi za še bolj dvignjena in poudarjena lička.

Svoja usta odpri v velik A ter nato spodnjo ustnico povleci skozi spodnje zobe. Nato čeljust povleci najprej in navzgor, doklerne začutiš največje napetosti v čeljusti. Nato z dlanmi pokrij svoja lička in pritisni vanje. Naredi 5 ponovitev vaje po 30 sekund.

PRIHAJA KMALU!
BREZPLAČNI MINI BOOT CAMP JOGE OBRAZA!

Spoznali bova 7 osnovnih vaj s katerimi boš brisala gubice okoli oči, odprla svoj pogled, zgladila vrat in ustvarila še bolj polne in sočne ustnice.

PRIJAVI SE