Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine Tadej Oremuž s.p. , so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Podatki o podjetju:

Tadej Oremuž s.p. 
Cesta v Bevče 18 
3320 Velenje

E-pošta: info@lanaspital.si

Kupec se zavezuje splošnim pogojom od trenutka oddaje spletnega nakupa v spletni trgovini.

Vrste uporabnikov

Z registracijo na www.lanaspital.si postanete član platforme. Pravico do nakupa v spletni trgovini imajo samo registrirani člani.

Ob registraciji v spletno trgovino pridobi obiskovalec uporabniško ime ter geslo. Če ga želi uporabnik kasneje zamenjati svoje podatke, lahko to stori v svojem uporabniškem profilu. 

Dostopnost informacij
Tadej Oremuž s.p., se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovila naslednje informacije: 
a) identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, matično in davčno številko), 
b) kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
c) bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),
d) dostopnost izdelkov
e) pogoje dostave izdelka (način, kraj in rok dostave),
f) vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza, 
g) način plačila in dostave, 
h) časovno veljavnost ponudbe, 
i) rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo izdelka, 
j) pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

Ponudba artiklov in cene
 Vse cene vsebujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila.

Naročilo in cene
Kupoprodajna pogodba med Tadej Oremuž s.p. in kupcem je v spletni trgovini sklenjena v trenutku, ko Tadej Oremuž s.p. kupcu pošlje prvo elektronsko sporočilo o potrditvi njegovega naročila. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za Tadej Oremuž s.p. kot za kupca.

Načini plačila
Spletna trgovina Tadej Oremuž s.p.  omogoča naslednje načine plačila:

  • po predračunu (UPN nalogu) na račun podjetja,
  • s plačilno oziroma kreditno kartico (Mastercard, Visa, BA Maestro)
  • preko platforme PayPal.

Kode za popust 
Promocijska koda prinaša različne ugodnosti pri nakupu prek spletne trgovine Tadej Oremuž s.p.. Vsakršna koda je  časovno omejena, izkoristiti pa se mora v omejenem določenem roku. Po pretečenem določenem roku je koda neveljavna. 

Pravica do odstopa potrošnika od pogodbe

  • Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo, ima potrošnik pravico, da v 14 dneh podjetju na elektronski naslov info@lanaspital.si sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.
  • Pri odstopu od pogodbe, kjer je bila koriščena promocijska koda oz koda za popust, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo. Na TRR uporabnika se vrne le vplačani znesek, ki ga je uporabnik plačal ob oddaji naročila.

Pravno Obvestilo
Spletna trgovina Tadej Oremuž s.p. in vsi podatki na njej, grafični in video elementi na spletni strani so zaščiteni in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja.

Izključitev odgovornosti
Pridržujemo si pravico onemogočiti spletno stran ali onemogočiti dostop do nje zaradi tehničnih ali drugih težav in vzdrževanja.
V primeru tehničnih težav na spletni strani si pridružujemo pravico preklicati oddana naročila, katere je tehnična napaka prizadela. V primeru preklica naročil vas bomo obvestili v najkrajšem možnem času in vas seznanili z nadaljnjimi koraki.