Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This course is currently closed

DOBRODOŠLA!

Pred teboj je drugi del delavnice Sijoča od znotraj navzven.

Spodaj se ti bodo teden za tednom odklepale nove video vsebine in nalagali treningi Face Glow Up joge, ki jih bomo imele vsak teden v živo – v zaprti Facebook skupini. 

Dostop do nje najdeš tukaj -> PRIDRUŽI SE FB SKUPINI

*V kolikor se ne želiš vključiti v Fb skupino, se ti bodo treningi avtomatsko nalagali v spletno učilnico in boš imela tukaj dostop do posnetkov naših srečanj.

Tedenske video vsebine

četrtek, 18.5. – Spoznaj svoj obraz in preko njega vplivaj na svoje počutje

četrtek, 25.5. – Živec vagus in tehnika umirjanja centralne živčne poti

četrtek, 1.6. – Čakre in energijski scan telesa

četrtek, 8.6. – Meditacija za balansiranje čaker

 

Tedenski treningi Face Glow Up joge:

sreda, 24.5. ob 19h
sreda, 31.5. ob 19h
sreda, 7.6. ob 19h
sreda, 14.6. ob 19h

Personalizirana usmeritev za mesec MAJ

Tukaj te bo ob vsakem začetku novega meseca čakala nova usmeritev.

Sporočilo zase izbereš tako, da narediš globok vdih in izdih, zapreš oči in se vmislih vprašaš: Kaj je moje sporočilo za ta mesec? Številka 1, 2 ali 3? – Prva številka, ki jo dobiš v svojih mislih je prava. 

Spodaj pa si preberi sporočilo in usmeritev kaj te bo v tem mesecu najbolj podprlo.

V mesecu maju se bo pri tebi vse vrtelo okoli čustev, prav kar iz nenada boš sama začutila določena čustva, ki jih ne boš znala povezati s situacijo ali kakšno drugo stvarjo, ki se ti v tistem trenutku dogaja in bi lahko povzročila to čustvo. 
Vse je vredu! Čeprav ne boš videla povezave je pomembno, da se zaveš, da je zate mesec maj, mesec čiščenja starih vzorcev, ran, blokad, ki jih nosiš v sebij in je sedaj končno čas, da jih spustiš. 

Kar je pomembno, da ob tem, ko boš kar naenkrat začutila ta čustva ne greš v svojo glavo in razmišljaš zakaj je tako in zakaj se ravno sedaj to dogaja, ampak, da vzameš list papirja in preprosto vse zliješ na papir. Kaj v tem danem trenutku občutiš – lahko samo naprimer, jezna sem. Nato, ko to čustvo, ki ga čutiš ozavestiš, zapri oči in prikliči v spomin dogodekiz preteklosti, lahko odtoštva sli dogodek, ki se ti je zgodil par mesecev, let nazaj in si se v njem počutila enako. ko to zapišeš, če čutiš, lahko zapišeš tudi več dogodkov, nato to samo spusti in se ne poglabljaj več v te zgodbe iz preteklosti. 

To pisanje ob določenih čustvih, ponavljaš, ko ta občutiš. Prav začutila boš čas, kdaj je prav, da to narediš.

Proces bo še posebno močan od 15. – 31. 5. 

Na zadnji dan meseca maja pa vse te liste, ki si jih zapisala na varnem mestu zažgi. Ogenj predstavlja transformacijo in točno on te bo podprl pri tem, da boš vsa ta čustva lažje spustila in jih bo na nek način spremenil v pepel.

V celotnem mesecu, te bo zelo podprla narava, zato redno zahajaj v njo in se obdaj z njeno energijo. Vedno, ko boš v naravi si vzemi vsaj 10 minut časa in prakticiraj zavestno – globoko dihanje. To bo napolnilo tvoje telo z novo vitalno energijo. še posebno te bo podprl listnat gozd, ki v mesecu maju predstavlja pomlajevanje in tudi zbuja pomlajevalno energijo v tvojem telesu. 

Telo, čas je, da ga prebudiš! Če si se morda v tem času počutila malce bolj lenobno in zaspano, je sedaj čas, da se prestaviš v višjo prestavo.

Kot se zunaj zbuja narava, moraš tudi ti prebuditi svoje telo. To boš najlažje naredila z razteznimi vajami kot so joga in pilates. Daj poudarek na raztezanje, prebuditev tvojih mišic in kit. Pomombno je, da se te prebudijo, saj boš tako imela tisto oporo, da bo tvoje telo bolj vitalno in pa pretočno.

Z raztegom mišic in tkiv se te prekrvavijo in s tem se zbudi tvoje celotno telo. Kar naenkrat boš začela čutiti več energije, tudi v svojih dnevih boš imela več energije za akcijo, delo in aktivnosti. Ampak za to je pomembno, da v mesecu majo res vsak dan narediš nekaj za aktivacijo svojih mišic in tkiv. 

Segrej jih in raztegni. Seveda te bo pri tem hoja podprla, vendar mišice potrbujejo vseeno še dodatne vaje, ki jih bodo pomagale aktivirati. 

Pri tem te bo tudi zelo podprla savna, zato skušaj vsaj 1x tedensko iti v njo. Ta toplota ti bo pomagala pri globinskem segrevanju mišic in še boljši prekrkvavitvi. 

V kolikor ti to ne bo uspelo, si vsaj enkrat tedensko privošči toplejši tuš ali kopel, kjer boš topli vodi izpostavljena vsaj 10 minut.

Po tuših in košpeli pa v svojo kremo za telo dodaj še 3 kapljice eteričnega olja pomaranče in s tem napmaži celotno telo. Eterično olje pomaranče na kožo deluje tako, da pomaga pospešiti prekrvavitev in nosi matrico regeneracije in pomlajevanja. Zato te bo ta ritual samo še dodatno podprl pri zbujajnju telesa v tem mesecu.

Nov list se odpira zate! Kot, da bi v knjigi odprla novo poglavje s čisto drugo zgodbo, drugimi liki in novimi dogodivščinami. 

No, nekaj takšnega se sedaj dogaja zate. Mesec maj je zate mesec novih začetkov, novih priložnosti. Te se bodo v tvojem življenju kar vrstile, zato je tudi pomembno, da jih znaš sprejeti. 

Velikokrat do sedaj si morala delovati tako, da ko je prišla neka nova priložnost, situacije, ki ti ni bila znana, si se malce ustrašila in raje kar ostala pri starih, poznanih stvareh. No, ta mesec te bo učil, kako pomembno je, da po tolikšnem času v svoj vsakdan vpelješ nove stvari. Rutina je zaviralka tvoje energije in doživetij in te na nek način daje v tranz, v avtopilot program.

No sedaj je čas, da ta gumb za avtopilot izklopiš in si tudi sama zavestno pričneš v vsakem dnevu dajati nove stvari. 

To je lahko samo to, da greš na delo po malce drugačni poti kot ponavadi, zamenjaš stil svoje pričeske, ki si ga narediš vsako jutro, zaideš v drugo restavracijo, ki je še nisi nikoli obiskala, načrtno obiščeš vadbo, delavnico, na kateri do sedaj še nisi bila.

Bolj kot se boš v tem mesecu odpirala in dajala priložnosti novim stvarem – se izklopila iz tega avtopilora, več priložnosti, kot nekakšnih daril, ki bodo tako obogatila tvoje življenje, bo lahko prišlo k tebi.

Če se predaš temu procesu in boš zavestno šla v to, boš konec tega meseca lahko samo rekla, da je bilo vse skupaj čaraovnija!Takšna naključja in sinhronitete se ti bodo dogajale.

Dobro je tudi, da celoten mesec pišeš dnevnik svojih vizij. Kako bi želela, da se počutiš v tednu, ki je pred tabo. Kaj bi želela doživeti, če bi ti nekdo rekel, da si lahko sama napišeš točen scenarij, kaj se ti bo dogajalo in se bo vse to tudi uresničilo.

Pusti svoji domišliji in viziji prosto pot in vse zapiši. S tem se samo še dodatno magnetiš in postajaš večji magnet za vse kar si želiš, da bo lahko hitreje prišlo v tvojo realnost.

Video vsebine in tedenski treningi Face Glow Up joge: