Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This course is currently closed

Dobrodošla v spletni učilnici!

Čisto posebno potovanje se začenja in ne morem ti povedati kako vesela sem, da si se odločila, da se mi na njem pridružiš. 🤍

Na tej strani te bo čakala prava zakladnica vsebin s pomočjo katerih boš prižgala svoje reflektorčke in postala sijoča od znotraj navzven. 

Live uvodno srečanje – vozni red našega programa

Prisluhni uvednemu videu ob odprtju vrat naše šole. 

V njem te čaka celoten vozni red našega programa, kako bo ta izgledal in kdaj vse prejmete določene bonuse, ki vam z vpisom pripadajo. 

Ne pozabi na domačo nalogo – do srede, 5. junija mi na moj mail@lanaspital.si posreduj 2 fotografiji, ki ju poslikaš na način, kot ga lahko vidiš TUKAJ.

S pomočjo teh fotografij boš lahko sledila spremembam na sovjem obrazu in jih uporabila za diagnostiko obraza.

Personalizirana mesečna usmeritev

Vsak mesec v tem programu prejmeš personalizirano mesečno usmeritev. 

Z njeno pomočjo boš prejela usmeritve in nasvete kako se v mesecu, ki je pred tabo najbolj podpreti, da bodo tvoji notranji reflektorčki še močneje zasijali. 

Vsebina tega programa odraža mnenje avtorice ter njen pogled na življenje in svet. Udeleženka programa uporablja znanje, nasvete, vaje in rituale iz tega programa po lastni volji in presoji. Vsebina tega programa ne nadomešča strokovne medicinske oskrbe, diagnostike ali zdravljenja, prav tako ne nadomešča strokovnega nasveta strokovnjaka, usposobljenega za svetovanje na določenem področju. Vsaka posameznica se za udeležbo v programu odloča na lastno odgovornost.