Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This course is currently closed

DOBRODOŠLA!

Čisto posebno potovanje se začenja in ne morem ti povedati kako vesela sem, da si se odločila, da se mi na njem pridružiš.

Spodaj se ti bodo teden za tednom odklepale nove video vsebine in nalagali treningi Face Glow Up joge, ki jih bomo imele vsak teden v živo – v zaprti Facebook skupini. 

Dostop do nje najdeš tukaj -> PRIDRUŽI SE FB SKUPINI

*V kolikor se ne želiš vključiti v Fb skupino, se ti bodo treningi avtomatsko nalagali v spletno učilnico in boš imela tukaj dostop do posnetkov naših srečanj.

Personalizirana usmeritev za mesec JUNIJ

Tukaj te bo ob vsakem začetku novega meseca čakala nova usmeritev.

Sporočilo zase izbereš tako, da narediš globok vdih in izdih, zapreš oči in se vmislih vprašaš: Kaj je moje sporočilo za ta mesec? Številka 1, 2 ali 3? – Prva številka, ki jo dobiš v svojih mislih je prava. Spodaj pa si preberi sporočilo in usmeritev kaj te bo v tem mesecu najbolj podprlo.

Kolikokrat si se v zadnjem času počutila, da nisi točno to kar si? Da se skrivaš za masko ugajanja, ki si jo vedno znova nadaneš pred drugimi, ker želiš, da bi bila bolj sprejeta? Ta vzorec se pri tebi vleče že dolgo časa in mesec junij te vabi, da končno zbereš pogum in si točno takšna kot si. Ker takšna si popolna, unikatna in dar za ta svet.

V tem mesecu je tvoja naloga, da pogledaš svoje življenje in na list papirja napišeš čisto vse stvari, ki jih počneš, da ugajaš drugim. Lahko gre za tako banalno stvar, kot je vrsta hrane, ki jo ješ na delovnem mestu, da sodelavci ne bi imeli predsodkov o tebi, lahko je tisti DA za pijačo s prijateljico s katero čutiš, da sploh nimata več skupnih tem in pogleda na življenje, pa še vedno hodiš z njo na druženja, ker te je na nek način strah, da boš ostala sama. Poglej svoje življenje in svoja dejanja in na list papirja napiši stvari, ki jih počneš čeprav niso čisto iskreni izraz tebe. 

Morda so izraz pretekle različice tebe, ali pa so izraz tiste različice, ki počne stvari, da bi ugajala drugim.

Sedaj, ko boš ozavestila pa je v tem mesecu tvoja naloga, da postaneš 100 % iskrena in si točno takšna kot si.

Ne skrivaj se, ampak govori o tistih stvareh, ki te veselijo in zanimajo, jej krano, ki jo zares želiš in pojdi ter delaj stvari, ki jih želiš početi. Odločaj se samo za to, kar je tvoj 100 % DA!

Videla boš, kako boš s tem pričela – še posebno v mesecu juliju dobivati več energije. Tvoje baredije bodo bolj napolnjene in prav tako vse skupaj vplivalo na boljše razpoloženje.

Si se počutila, da v zadnjem času gre vse narobe in se okoli tebe situacije kar podirajo kot hiška iz kart? 

Vedi, da si bila v preteklem mesecu v obdobju, kjer so se določene stvari prav morale porušiti, odstraniti ali zatakniti, saj to točno te stvari kazale na področja, kjer si delovala ali bila v situaciji, ki ni najbolj podporna zate. 

Če pomisliš za nazaj, ali lahko prav vidiš kje vse se je to dogajalo?

V začetku tega meseca je pomembno, da te situacije, odnose, stvari preprosto samo pustiš pri miru. Preprosto si reci kar bo, bo in kar se more zgoditi v moje najvišje dobro, naj se zgodi. 

V juniju se bo še toliko jasneje pokazalo katere izmed vseh teh situacij so zate prava izbira in smer v katero je dobro da se aktiviraš. 

Stvari, ki se same od sebe ne bodo razrešile pusti, zaključi in ustavi. Vanje preproto ne vlagaj več svoje energije. Sprejmi, da je to kot znak vesolja, da je prav, da s tem donosom, situacijo, projektom, …. ZAKLJUČIŠ.

Situacije, ki pa se bodo same od sebe pričele obračati na boljše, razreševati in boš ob njih prav začutila večjo lahkotnost, pa ti ta mesec kaže in je kot kažipot, da je stvar prava zate, vendar ne čisto v takšni obliki kot je bila prej.

Dobila boš ogromno podpore, idej, pomoči ljudi okoli tebe, da boš v drugi polovici meseca stvari rešila in se bodo izrazile v 5x boljši obliki kot prej.

Zato se sprosti in v prvi polovici meseca samo opazuj kako se stvari obračajo, v drugi polovici meseca, po prazni luni, pa prični svojo energijo aktivno devati v tiste situacije, ki se bodo pričele same od sebe premikati in razreševati.

V tem mesecu je zate pomembno, da telesu nameniš pozornosti in še posebno svoji prehrani. 

Če do sedaj nisi uživala veliko lahke hranje, kot je sadje in zelenjava, te mesec junij vabi, da v svoj vsak dan vključiš vsaj 2 obroka, ki sta sestavljena iz sadja oz. zelenjave. 

Pri tem bodi pozorna, da ne boš stradala, ampak si prav naloži ogromen krožnih svežih in lahkih živil.

Videla boš kako boš s tem prinesla več lahkotnosti in svežine v svoje telo, saj ravno sedaj to najbolj potrebuješ, da boš lahko v poletnih mesecih lažje odklopila svoj um in bolj uživala v življenju. 

Prav tako pa boš s tem ustvarila mini detox s katerim bo telo lažje odplaknilo toksine, ki so se v preteklih mesecih nabrali v njem. 

V juniju te bo zelo podprlo tudi pitje vode v katero dodaš nekaj kapljic limoninega soka. Skozi dan spij vsaj 8 kozarcev tkšne vode. 

Celoten proces boš še dodatno podprla z glineno masko. To si kar po celotnem telesu namaži vsaj 1x tedensko, jo pusti delovati vsaj 20 minut in jo nato s pomočjo tople vode odstrani iz telesa. Ta dodatno pomaga podpreti detox telesa, hkrati pa bo poskrbela za boš sijočo in mehko kožo. 

Nasplošno te ta mesec uči, kako pomembna je skrb za svoje telo od znotraj navzven. V kolikor boš upoštevala nasvete, boš videla kako boš samo z vnosom večje količine vlaknin, vode obogatene z elektroliti in gline obrnila počutje in dvignila energijo telesa na višji nivo.

Video vsebine in tedenski treningi Face Glow Up joge: