Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This course is currently closed
DOBRODOŠLA!  Res sem neverjetno vesela in kar skačem od vesela, da si se odločila za ta program. Upam, da si pripravljena, da boš teden za tednom spoznala nova znanja in rituale, s pomočjo katerih boš napolnila svoje baterije, izboljšala počutje ter seveda, izgubila tudi kakšen kilogramček, ki se te drži in kar noče in noče iti stran!
RESET UVODNA 3 copy (6)
V vsakem tednu te čakata nov DETOX RITUAL in RITUAL SPROŠČANJA. 

Poleg tega pa prejmeš še ogromno znanj ki te bodo podprla in jih boš lahko uporabljala celo življenje. V tem programu se resnično skriva prava zakladnica znanja.

Te zanima kaj bova počeli?

V prvem tednu POSTAVLJAVA TEMELJE
Drugi je namenjen GLOBOKEMU POMLAJEVANJU
V tretjem AKTIVIRAVA VITALNO ENERGIJO
Zadnji pa je namenjen POPOLNI REGENERACIJI

CELOTNA VSEBINA PROGRAMA

 • Najprej je čas, da postaviva temelje programa – iz tvojega jedilnika bova črtali nekaj živil, ker seveda hočeva zgraditi telo, ki bo stabilno, polno energije in vitalno! Prav tako bova pogledali kakšen je celoten potek tvojega popotovanja v naslednjih 4 tednih.
 • PRVI DETOX RITUAL s pomočjo katerega sem sama res učinkovito zlikala celulit na svojem telesu 
 • IF NAČIN PREHRANJEVANJA s katerim še dodatno aktivirava topljenje maščob ter hkrati v telesu aktivirava globoko razstrupljanje ter pomlajevanje
 • RESET jutranja joga s katero boš raztegnila svoje mišice, kite in celotno telo. V njej se boš naučila vaje, ki spodijo kroženje energije po celotnem telesu in aktivirajo tvoj limfni pretok. Absolutno bo ta joga postala tvoja najljubša praksa za popoln začetek dneva.
 • E-knjiga RESET recepti v kateri najdeš same okusne jedi, s pripravo katerih, ne boš imela težav. Jedi vsebujejo živila, ki bodo tvoje telo napolnila, mu dala pravo energijo in ga ne bodo obtežila.
 • Pri tedenskem RITUALU SPROŠČANJA pa se bova tokrat podali v svet eterike. Spoznala boš čisto posebno obrazno kopel, ki si jo lahko narediš, ko potrebuješ dodatno sprostitev in reset.
 • Čaka te tudi MINI ŠOLA AROMATERAPIJE v kateri boš izvedela več o eteričnih oljih, na kakšen način jih lahko uporabljaš – skupaj z recepturami, ki so primerne za lajšanje različnih težav in celo kombinacije olj, ki jih lahko uporabiš za nego določenega tipa kože.
 • DRUGI DETOX RITUAL, ki je star več tisoč let! Z njim boš telo globoko razstrupljala ter poleg še vseh ostalih pozitivnih učinkov, aktivirala svoje notranje organe ter podprla svoj imunski sistem. 
 • CELULIT! Pogledali bova kako in zakaj nastane. Zakaj ga lahko imajo vsi – od tistih s kakšnim kilogramom preveč, do tistih, ki imajo kakšnega premalo? Predam ti tudi učinkovite korake s katerimi mu boš lahko rekla ADIJO!
 • BODY FLOW masaža, s katero bova dali limfo v višjo prestavo in tako pospešili njeno cirkulacijo. Odlična je tudi za vse, ki veliko sedite, saj spodbudi krvni pretok in tvoje celotno telo spravi v pogon.
 • Spoznava center našega pomlajevanja! Kaj ga ugaša ter na kakšen način ga ohraniti aktivnega. Zaupam ti tudi 3 enostavne tehnike s katerimi boš v trenutku vplivala nanj. 
 • Vaja obrazne joge s katero boš v trenutku pritisnila na RESET gumb in pričela pomlajevati svoje CELOTNO telo! Prav tako tudi prebudi tvoj hormonski sistem in zbalansira njegovo delovanje. Gre za vajo, ki ti bo prišla prav za vedno. Priporočljiva je tudi za vse, ki imajo težave z demenco in spominom. Neverjetne rezultate prinaša tudi pri učenju ali pa takrat, ko potrebuješ več koncentracije, saj kar razkadi meglo v tvoji glavi in dvigne nivo energije na najmanj 3 spite kratke kave!
 • V tem tednu pa te čaka še moj najljubši RITUAL SPROŠČANJA – Afroditina masaža glave. S posebno tehniko in prijemi, ki je še nisi videla kje drugje, pripeljeva pomlajevalno energijo direktno v sredino tvoje glave. Tam aktivirava center pomlajevanja in nato prižgeva še vse ostale gumbe, s katerimi se bo tvoje telo napolnilo s to vitalno energijo. Po njenem izvajanju bo tvoj obraz zažarel, prav tako pa tudi tvoje celotno telo 
 • Predam ti tudi posebno recepturo za Afroditino olje, ki si ga lahko izdelaš čisto sama. To bo pomagalo še dodatno prižgati tvoj hormonski sistem in spodbuditi aktivacijo pomlajevalne energije v telesu. Seveda pa je odlično za vsakodnevno nego kože tvojega obraza.
 • TRETJI DETOX RITUAL pa bova spoznali v obliki čisto posebnega eliksirja. To bo že navsezgodaj zjutraj odplaknil vse toksine iz tvojega telesa in poskrbel za popolno hidracijo tvojega telesa! 
 • Spoznava tvojo notranjo uro. Ko se začneš ravnati po njej in jo upoštevati – določen način prehranjevanja ter aktivacijo ob pravem času, boš prišla do boljšega počutja, se napolnila z energijo, okrepila svoj imunski sistem in se lahko celo znebila  težav kot sta spomladanska utrujenost in nekatere alergije. 
 • Zakisanost telesa se je v zadnjem času zelo razširila. Posledica nje je slabše počutje, izčrpanost, prekomerno potenje, slabši imunski sistem, prebavne motnje ter napihnjenost in celo razvoj resnih bolezni. Pogledava katera so tista živila, ki jo povzročajo ter na kakšen način jo eliminirati iz svojega telesa! 
 • Naučili se bova tudi narediti prav poseben RESET bazični napitek, s katerim boš še dodatno podprla svoje telo in v njem ustvarila okolje v katerem bodo lahko delovalo optimalo – ‘kot najboljše utečena mašinca!’
 • Spoznava ENERGETSKE CENTRE TVOJEGA TELESA! Ti so kot majhni akumulatorji, ki napajajo naše celotno telo, njegove notranje organe in žleze z energijo.  Naučila se boš preskenirati svoje telo, da boš lahko videla katere baterije so malce izpraznjene in kako se to fizično izraža na tvojem telesu. Zaupala pa ti bom tudi načine s katerimi boš lahko te baterije tudi napolnila in seveda s tem vplivala na svoje čustveno in fizično počutje.
 • VAJA – MAVRIČNI BALONI s pomočjo katere boš napolnila svoje baterije. Vaja tudi odlično dviguje razpoloženje, vpliva na tvoje miselne procese ter postavlja tvoj mental!
 • Skupaj bova delali tudi KRISTALNE ELIKSIRJE! Na podlagi znanstvenih primerov bova pogledali kako določene strukture vplivajo na naše telo. Spoznali bova 2 načina ustvarjanja kristalnih eliksirjev, s pomočjo katerih boš neverjetno podprla svoj imunski sistem, razstrupila telo, odpravila stres in se napolnila z vitalno energijo.
 • Čaka te še celoten kotiček v katerem boš še boljše spoznala KRISTALE. Kateri so sploh primerni za uporabo, kje jih dobiti in na kakšne vse načine jih lahko sama pričneš uporabljati za podporo sebi.
 • Pri RITUALU SPROŠČAJA pa te čakajo kar 6 samomasaž! Z njimi boš brisala stres in zakrčenost iz telesa, umirjala svoj PMS, si pomagala pri glavobolu, aktivirala vitalno energijo in umirjala čustva kot so žalost, zaskrbljenost in jeza.
 • V ČETRTEM RITUALU DETOXA bova spoznali tehniko s katero na daljnem vzhodu pravijo, da pozdravi vse! Z njo brišeš stres iz telesa, pomagaš pospešiti cirkulacijo, spodbuditi limfo in spodbujaš delovanje notranjih organov.
 • Govorili bova o SPANJU. Obe že veva kako zelo pomembno je, saj takrat poteka najglobja regeneracija tvojega telesa. Te zanima v katerem času spanje šteje kar dva-kratno in zakaj celo brez dobrega spanca ne moreš zgubiti teže?  
 • Vaja : ADIJO STRES! S katero boš brisala stres in njegove posledice v tvojem telesu. Tvoje telo bo tako bolj stabilno in vsakodnevni stres okoli tebe se te ne bo več toliko ‘dotaknil’.
 • MOKSANJE! Starodavna tehnika za katero pravijo, da odpravlja 100 bolezni! Z njo lahko odlično razsluziš svoje telo, krepiš imunski sitem, prekrvaviš in segreješ svoje notranje organe, odženeš mraz iz telesa ter ga napolniš z vitalno energijo.
 • Točka S-36 s pomočjo katere boš revitalizirala svoje telo in vanj vrnila vitalnost. Neverjetno pomaga, ko si utrujena, izčrpana. Krepi tvoj imunski sistem, pomaga pri obnovi telesa ter zresetira tvoje celotno telo.
 • V zadnjem RITUALU SPROŠČANJA pa te čaka prečudovita meditacija, ki te bo sprostila in aktivirala popolno regeneracijo telesa.

Tako, sedaj si pripravljena na popolni RESET svojega telesa. Se že veselim, da boš z menoj odkrivala vsa nova znanja. 
In ne pozabi na najbolj pomembno stvar….. UŽIVAJ! 

SPODAJ Z VSAKIM TEDNOM PREJMEŠ DOSTOP DO NOVIH VSEBIN