Derma Roller + spletni program pravilne uporabe

Min
Sec
Samo v naslednjih 15 minutah ti ob naročilu Derma Rollerja podarim BREZPLAČNO e-knjigo, o uporabi valjčka za hitrejšo rast las.

Derma Roller + spletni program

19,90 €

Popolni pripomoček za lepši videz kože in 80% hitrejšo rast las.

Kako ti lahko Derma roller pomaga:

  Spodbuja za 80% hitrejšo rast las

  Zmanjšuje videz gubic in izboljšuje čvrstost kože

  Bledi pigmentne madeže in brazgotine po aknah

  Spodbuja sijoč videz kože

  Zmanjšuje videz povečanih poric

  Spodbuja tvorbo novega kolagena in elastina

Poleg Derma Rollerja prejmeš tudi SPLETNO DELAVNICO, kjer se naučiš pravilnega postopka uporabe valjčka.

Ker vem, da je lahko uporaba derma rollerja kdaj malce strašna, sem zate posnela celotno delavnico v kateri te vodim in korak za korakom naučim o pripravi kože, ti pokažem točen postopek needlinga obraza, ki ga v živo narediš skupaj z mano in kakšna je PRAVILNA nega kože po njegovi uporabi, da bo učinek na njej maksimalen.

Intenzivno pomaljevanja obraza

S pomočjo derma rollerja ob valjčkanju, z drobnimi iglicami iz titana narediš mikro vdolbinice v koži, ki prostemu očesu niso vidne.

Telo to zazna in na področju valjčkanja sproži intenzivno obnovo kože, ki spodbudi nastanek novega kolagena in elastina ter ji vrne napetost, prožnost in sijaj.

Ta dva sta odgovorna za lep in čvrst videz kože in z leti v naši koži pričneta upadati, kar lahko navzven opaziš kot povešanje kože, pojav gubic in manj sijoč videz polti oz staranje kože.

Redna uporaba derma rolerja je zelo dobrodošla pomoč pri odpravi manjših brazgotinic ter pigmentnih madežev, ki ostajajo na koži po aknah ali mozoljčkih, saj z redno uporabo pričnejo bledeti.

Zaradi mikro luknjic, ki jih narediš na koži, vsi izdelki, ki jih naneseš kasneje še globje prodrejo v tvojo kožo in imajo na njej večji učinek. 

 

Po tretmaju je koža nekaj ur malce pordela in občutljiva, vendar si lahko brez skrbi, ker v spletni delavnici prejmeš čisto vsa navodila za pravilno nego pred in po, da ne pride do kakšnih poškodb.

Se sprašuješ – ali to boli?

Brez skrbi, ta postopek ne boli, ker je dolžina iglic krajša in je varna za uporabo doma. Ob valjčkanju je občutek, kot da bi imela na stotine drobnih mravljic po koži in občutiš mravlinčenje.

Poleg derma rollerja prejmeš še celotno SPLETNO DELAVNICO, ki te bo čakala v spletni učilnici.

V njej izveš: 

1. Na kakšen način derma roller deluje na koži. 
2. Kako pripraviti kožo na njegovo uporabo. 
3. Postopek valjčkanja kože, za maksimalen učinek. 
4. Kakšna je nega kože po uporabi. 
5. Kolikokrat ga lahko uporabljaš na koži.
6. Varna priprava rollerja in shranjevanje.

Za koga derma roller ni primeren? 
Derma rollerja ne priporočam osebam, ki imajo občutljiv tip kože, aktivne akne, luskavico ali kakšne druge kronične bolezni kože. 

Če nisi sigurna ali je pravi zate, mi lahko vedno pišeš na info@lanaspital.si oz. se posvetuješ s svojim dermatologom.

Po preboleli koroni se se sama spopadla z neverjetnim izpadanjem las > izgubila sem jih skoraj tretjino!

Kar groza me je bilo vsakič ko sem pogledala moj odtok, ko sem si prala lase, hkrati pa so v mojih rokah kar ostajali šopi las po tem, ko sem si jih česala ali sušila. Res sem bila že čisto obupana in samo čakala sem lahko, da se stvar umiri.

Ko se je izpadanje končno umirilo, sem stvari vzela v svoje roke in pričela iskati načine, da bi se njihovo stanje čim hitreje popravilo. Preizkusila sem mnogo stvari, med drugim tudi Derma Roller in pa DIY serum, katerega recept ti zaupam v brezplačni e-knjigi.

Mislim, da rezultati na sosednji sliki govorijo sami zase, saj je moje lasišče pooolno majhnih antenic, ki brzinsko hitro rastejo.

Ob naročilu Derma Rollerja ti podarim še BREZPLAČNO e-knjigo, o uporabi valjčka za hitrejšo rast las.

V njej izveš tudi prav poseben DIY recept za serum, ki bo pospešil rast tvojih las in jih naredil gostejše.

Kaj o Derma Rollerju pravijo uporabnice:

O Derma Rollerju:

540 bodičk iz medicinskega titana dolžine 0,5 mm

Ergonomsko oblikovan ročaj za enostavno in natančno rokovanje.

Pakiran v škatli in sterilni zaščitni foliji za varno uporabo.
Priložena je tudi embalaža v katero ga lahko varno pospraviš.

Varnostni nasvet
Ne uporabljaj na odprtih ranah, odrgninah, aktivnih kožnih okužbah, kot so herpes, akne, nevrodermatitis, luskavica ali drugih kroničnih kožnih boleznih, splošnih aktivnih kožnih boleznih, kožnem raku, kožnih bradavicah, keloidih, hipertrofičnih brazgotinah ali motnjah strjevanja krvi. Iz higienskih razlogov lahko derma roller uporablja samo ena oseba. Uporaba na lastno odgovornost.