Derma Roller + spletni program

19,90 €

Popolni pripomoček za lepšo kožo in 80% hitrejšo rast las.

Kako ti lahko Derma roller pomaga:

  Spodbuja za 80% hitrejšo las

  Zmanjšuje videz gubic in izboljšuje čvrstost kože

  Bledi pigmentne madeže in brazgotine po aknah

  Spodbuja sijoč videz kože

  Zmanjšuje videz povečanih poric

  Spodbuja tvorbo novega kolagena in elastina

Poleg Derma Rollerja prejmeš tudi SPLETNO DELAVNICO, kjer se naučiš pravilnega postopka uporabe valjčka.

Ker vem, da je lahko uporaba derma rollerja kdaj malce strašna, sem zate posnela celotno delavnico v kateri te vodim in korak za korakom naučim o pripravi kože, ti pokažem točen postopek needlinga obraza, ki ga v živo narediš skupaj z mano in kakšna je PRAVILNA nega kože po njegovi uporabi, da bo učinek na njej maksimalen.

Popolni lepotni pripomoček s katerim bo tvoja koža še bolj sijoča, hkrati pa ga lahko uporabiš za do 80% hitrejšo in bolj gosto rast las.

Po preboleli koroni se se sama spopadla z neverjetnim izpadanjem las > izgubila sem jih skoraj tretjino!

Kar groza me je bilo vsakič ko sem pogledala moj odtok, ko sem si prala lase, hkrati pa so v mojih rokah kar ostajali šopi las po tem, ko sem si jih česala ali sušila. Res sem bila že čisto obupana in samo čakala sem lahko, da se stvar umiri.

Ko se je izpadanje končno umirilo, sem stvari vzela v svoje roke in pričela iskati načine, da bi se njihovo stanje čim hitreje popravilo.

Preizkusila sem mnogo stvari, med drugim sem uporabila tudi Derma Roller na svojem lasišču in z njim spodbujala rast las.

Mislim, da rezultati na sosednji sliki govorijo sami zase, saj je moje lasišče pooolno majhnih antenic, ki brzinsko hitro rastejo.

Intenzivno pomaljevanja obraza

S pomočjo derma rollerja ob valjčkanju, z drobnimi iglicami iz titana narediš mikro vdolbinice v koži, ki prostemu očesu niso vidne.

Telo to zazna in na področju valjčkanja sproži intenzivno obnovo kože, ki spodbudi nastanek novega kolagena in elastina ter ji vrne napetost, prožnost in sijaj.

Ta dva sta odgovorna za lep in čvrst videz kože in z leti v naši koži pričneta upadati, kar lahko navzven opaziš kot povešanje kože, pojav gubic in manj sijoč videz polti oz staranje kože.

Redna uporaba derma rolerja je zelo dobrodošla pomoč pri odpravi manjših brazgotinic ter pigmentnih madežev, ki ostajajo na koži po aknah ali mozoljčkih, saj z redno uporabo pričnejo bledeti.

Zaradi mikro luknjic, ki jih narediš na koži, vsi izdelki, ki jih naneseš kasneje še globje prodrejo v tvojo kožo in imajo na njej večji učinek. 

 

Po tretmaju je koža nekaj ur malce pordela in občutljiva, vendar si lahko brez skrbi, ker v spletni delavnici prejmeš čisto vsa navodila za pravilno nego pred in po, da ne pride do kakšnih poškodb.

Se sprašuješ – ali to boli?

Brez skrbi, ta postopek ne boli, ker je dolžina iglic krajša in je varna za uporabo doma. Ob valjčkanju je občutek, kot da bi imela na stotine drobnih mravljic po koži in občutiš mravlinčenje.

Poleg derma rollerja prejmeš še celotno SPLETNO DELAVNICO, ki te bo čakala v spletni učilnici.

V njej izveš: 

1. Na kakšen način derma roller deluje na koži. 
2. Kako pripraviti kožo na njegovo uporabo. 
3. Postopek valjčkanja kože, za maksimalen učinek. 
4. Kakšna je nega kože po uporabi. 
5. Kolikokrat ga lahko uporabljaš na koži.
6. Varna priprava rollerja in shranjevanje.

Za koga derma roller ni primeren? 
Derma rollerja ne priporočam osebam, ki imajo občutljiv tip kože, aktivne akne, luskavico ali kakšne druge kronične bolezni kože. 

Če nisi sigurna ali je pravi zate, mi lahko vedno pišeš na info@lanaspital.si oz. se posvetuješ s svojim dermatologom.

Kaj o Derma Rollerju pravijo prve uporabnice:

  • Derma Roller  —  Ni na zalogi
Želiš uporabiti kupon? Klikni tukaj za vnos promo kode

Slovenija

Slovenija

Tvoje naročilo

Izdelek
Količina
Skupaj
Vmesni seštevek 0.00
Skupaj 0.00
  • Plačilo prosim poravnaj na spodnji bančni račun. Takoj, ko bo znesek viden na računu, bo tvoje naročilo do konca obdelano.

O Derma Rollerju:

540 bodičk iz medicinskega titana dolžine 0,5 mm

Ergonomsko oblikovan ročaj za enostavno in natančno rokovanje.

Pakiran v škatli in sterilni zaščitni foliji za varno uporabo.
Priložena je tudi embalaža v katero ga lahko varno pospraviš.

Varnostni nasvet
Ne uporabljaj na odprtih ranah, odrgninah, aktivnih kožnih okužbah, kot so herpes, akne, nevrodermatitis, luskavica ali drugih kroničnih kožnih boleznih, splošnih aktivnih kožnih boleznih, kožnem raku, kožnih bradavicah, keloidih, hipertrofičnih brazgotinah ali motnjah strjevanja krvi. Iz higienskih razlogov lahko derma roller uporablja samo ena oseba. Uporaba na lastno odgovornost.