Postani ena izmed prvih Gua Sha trenerk v Sloveniji!

Gua Sha je naravni lifting obraza, ki v zadnjem času osvaja svet! 

Sedaj imaš tudi sama priložnost, da se izobraziš na tem prodročju in Gua Sha lifting obraza vključiš v svojo dejavnost. 

Na izobraževanju ti bom osebno predala vso moje znanje in posebni Gua Sha tehniki s katerima boš lahko razvajala, pomlajevala in zbudila kožo na obrazu svojih strank.

Kaj vse program vključuje?

  Individualno izobraževanje (ena na ena pristop)
Teoretično in praktično znanje uporabe Gua Sha na obrazu (4 urno izobraževanje, ob tem prejmeš tudi obširno skripto z vso teorijo)
  Gua Sha lifting ritual, ki ga vključiš v nego obraza
  Samostojni Gua Sha lifting ritual
  2x Gua Sha kristalna ploščica
 CERTIFIKAT o opravljenem izobraževanju
  Trajno mentorstvo
  Izpostavljenost na mojih socialnih omrežjih

Etsy-Shop-Icon-20-768x768 (1)

Število razpisanih mest za izobraževanje je OMEJENO, zato se še pravi čas prijavi na spodnjem obrazcu!

Cena izobraževanja  330,00 €

Če se želiš prijaviti izpolni spodnji obrazec, preko katerega ti bom nato na tvoj e-mail posredovala več informacij o terminu, poteku izobraževanja in ostalih podrobnostih.
  Zakaj postati Gua Sha trenerka?

  Gua Sha tehnika pomlajevanje se je na vzhodu uporabljala že pred več kot 1000 leti. Z njo so ženske pomlajevale svoj obraz, se sproščale in negovale kožo s pomočjo kristalne ploščice. 

  Sedaj lahko tako edinstven in poseben ritual tudi sama izvajaš na drugih in zanje ustvariš nepozabno doživetje! 

  Zate sem sestavila dva prav posebna Gua Sha rituala, ki targetirata najbolj kritična področja obraza, ga zbudita, naredita intenziven lifting mišic, limfno drenažo ter spodbudita bolj sijoč videz kože.
  Gre za posebno tehniko, ki jo boš lahko vključila v nego obraza, ki jo morda že izvajaš ali pa jo uporabila kot čisto individualno storitev, ki si jo bodo tvoje stranke lahko privoščile. Rezultati so vidni že po prvem tretmaju!

  S pomočjo kristalne ploščice na obrazu povečamo prekrvavljenost ter prinesemo svež dotok hranil ter kisika do celic v koži.  

  Posledice tega so: 

  • Hitrejša regeneracija kože
  • Povečana tvorba kolagena in elastina
  • Ustvarja bolj napet in dvignjen obraz ter zmanjšuje videz gubic

  Zaradi limfne drenaže, ki se izvaja med glajenjem, je prav tako tvoj obraz manj otekel ter že po prvem tretmaju vidno bolj napet, dvignjen in sproščen. 

  Med glajenjem prav tako krepimo mišice, česar rezultat je bolj dvognjen in definiran obraz. Ker se med glajenjem na obrazu ustvarja upor-proti upor, deluje na mišice posebna sila in s tem te pričnejo pridobivati na svoji masi ter se tudi vračati v svoj prvotni položaj.

  Kre gre za intenziven trening obraza, s katerim zbujamo tudi globje plasti kože, se vsi izdelki, ki jih nanesemo na kožo še toliko boljše vpijejo in so zaradi tega še bolj efektivni.

  • Izboljšuje navlaženost kože
  • Pomaga pri odpravi mozoljev ter aken
  • Briše podočnjake
  • Pomaga pri bledenju brazgotin in madežev, nastalih zaradi aken

  Poleg tega pa je Gua Sha kristalna ploščica narejena iz posebnega, poldragega kamna – kristala, ki nosi frekvenco pomlajevanja, lepote ter ljubezni do samega sebe.

  Med uporabo ploščice skozi kožo te vibracije prehajajo skozi njo ter jo še dodatno razvajajo, poživijo ter vplivajo na počutje.

   

  Na izobraževanju boš izvedela tudi kako je celoten obraz povezan s tvojim telesom in kako lahko preko njega sproščaš živčni sistem, balansiraš hormone vplivaš na glavne organe in pretok energije po celotnem telesu.

  Spoznala boš zanimivosti in starodavna znanja zakaj je Gua Sha obraza veliko več kot le ustvarjanje sijočega videza in lifting efekta na obrazu in boš lahko tako svoje stranke samo še bolj podprla pri sprostitvi in boljšem počutju.

  Izobraževanje je bilo zelo poučno, vesela sem, da se se lahko od Lane naučila takšno znanje.

  Uporaba Gua Sha je dodatna stopnička pri negi obraza in sama uživam ob izvajanju, res je nekaj posebnega, prav tako pa je to tudi nekaj novega za naše stranke. Po končanem izvajanju z Gua Sha ploščico se vidi kako koža bolj žari.

  – Gua Sha trenerka Tajda (center masaž in terapij Ilon)

  Pogosta vprašanja

  Primerno je za vse, ki obožujete lepoto, delo s strankami in nego kože. Vso znanje, ki ga boš prejela na tem izobraževanju boš lahko uporabila za popestritev svoje ponudbe v kozmetičnem salonu. Seveda pa si prav tako lepo vabljena, če kozmetičnega salona nimaš in bi želela izvajati samo Gua Sha lifting obraza na strankah ter tako osvojiti dodatno znanje naravnega pomlajevanja obraza.

  Teoretični del izobraževanja poteka preko zoom-a, praktični del pa v salonu oz prostorih Wellness centra Galactica v Velenju.

  Pri praktičnem delu te res podrobno in dodobra naučim čisto vseh potegov in tehnike na modelu. Tako na najinem srečanju osvojiš znanje ter ga ‘natreniraš’ v takšni meri, da lahko Gua Sha lifting obraza izvajaš samostojno.

  Ni problema! Ravno temu je namenjeno izobraževanje. V teoretičnem delu izveš vse o staranju kože, diagnostiki obraza in uporabi Gua Sha ploščice na obrazu, v praktičnem delu pa se posvetiva treniranju pravilne tehnike liftinga obraza.

  Imaš še kakšno vprašanje?

  Piši mi na info@lanaspital.si, kjer ti bom nanj z veseljem odgovorila.