Popoln lepotni pripomoček za razvajanje in nego tvojega obraza!

Naravnen lifting obraza

S pomočjo kristalne ploščice boš na svojem obrazu povečala prekrvavljenost ter prinesla svež dotok hranil ter kisika do svojih celic v koži. 

Posledica tega je seveda hitrejša regeneracije ter povečana tvorba elastina in kolagena, ki sta pomembna za čvrstost in napetost kože na tvojem obrazu. Deluje  kot likalnik, saj ob redni uporabi pogladi in zmanjša videz tvojih gub.

Zaradi limfne drenaže, ki se izvaja med glajenjem, je prav tako tvoj obraz manj zatekel ter že po prvem tretmaju vidno bolj napet, dvignjen in sproščen, saj kristalna ploščica prav tako med masažo neverjetno krepi tvoje mišice, česar rezultat je seveda bolj dvignjen in definiran obrazek.

Ustvarja enakomerno in sijočo polt

Kristalna ploščica je posebno oblikovana, da lahko z njo res dobro zbudiš vse globje plasti kože, katere z navadno masažo ne stimuliraš tako dobro, ter tako med drugim tudi  stimuliraš naravno navlaženost svoje kože.

Zelo je učinkovita tudi pri odpravi manjših brazgotinic ter pigmentnih madežev, ki ostajajo na koži po aknah ali mozoljčkih. Tako je ten po redni uporabi bolj zdrav, enakomeren in sijoč.

Z uporabo kristalne ploščice so uporabnice prav tako opazile, da je imela koža veliko manj izbruhov mozoljčkov ter da se je izločanje maščobe na obrazu zbalansiralo.

Popoln par s tvojimi skincare izdelki

Ker Gua Sha ob glajenju segreje globlje plasti kože, se kasneje vsi izdelki, ki jih naneseš na obraz še toliko boljše vpijejo v kožo, kjer lahko tako ustvarijo boljši efekti s svojim delovanjem.

Poleg tega pa je Gua Sha kristalna ploščica narejena iz posebnega, poldragega kamna, ki nosi frekvenco pomlajevanja, lepote ter ljubezni do samega sebe.

Med uporabo ploščice skozi kožo te vibracije prehajajo skozi njo ter jo še dodatno razvajajo, poživijo ter vplivajo na tvoje počutje. 

Bi želela imeti svojo kristalno GuaSha ploščico?

Nakup lahko opraviš na spodnjem gumbu.