Se ti je že kdaj zgodilo, da ob vsej poplavi skincare izdelkov na tržišču preprosto ne veš katerega izbrati zase? Ko pa kakšnega najdeš nisi čisto sigurna kako in kdaj ga uporabljati? 

Vem in razumem, da je lahko izbira pravih izdelkov za nego svojega obraza kdaj skoraj kot misija nemogoče in da imaš kdaj občutek, da si preizkusila že čisto vse, vendar sprememb ter izboljšanja na tvoji koži kar ni in ni.

Ker dnevno prejemam in odgovarjam na ogromno vprašanj o različnih kožnih problematikah, kako izbrati prave produkte za nego kože in sestaviti popolno rutino za svoj obraz, sem se odločila, da ti dajem možnost, da sedaj skupaj peko INDIVIDUALNEGA SVETOVANJA pogledava tvoj kožni izziv in z mojo pomočjo sestaviva popolno nego za tvojo kožo! 

  Imaš težave z mozolji ali aknami?

  Ne veš kaj lahko narediš glede rdečice na obrazu?

  Je tvoja koža zelo suha in razdražena?

  Se na tvoji koži že pojavljajo prve gubice in znaki staranja?

Med svetovanjem res podrobno pogledava tvojo kožo in njen izziv.


Korak za korakom preveriva kaj si do sedaj uporabljala na svoji koži. Pogosto se skriva problem ravno v napačni izbiri izdelkov in njihovi uporabi.
Tako pogledala katere učinkovine bi bile primerne zate ter zamenjava ali še dodava kakšen izdelek v tvojo rutino.

Pogledava pa tudi tvojo prehrano ter navade, ki ravno tako lahko vplivajo na videz kože. Tako boš res dobila popoln paket, s katerim boš lahko svoji koži ponudila največ in bo poskrbel za vidne spremembe na njej.

Kako izgleda individualno svetovanje?

 Ob prijavi ti pošljem obsežen vprašalnik, s pomočjo katerega še boljše spoznam tvojo kožo in njene izzive ter na njegovi podlagi zasnujem najino srečanje v živo.

  Nato se slišiva v živo, preko Zoom-a ki traja 50 minut. Med srečanjem pogledava tvojo rutino nege obraza in jo prilagodiva potrebam tvoje kože. Tukaj ti priporočam primerne izdelke za tvojo kožo, pravilen postopek uporabe in vse dodatne korake, ki jih tvoja koža potrebuje za dosego želenega rezultata. Odgovorim tudi na vsa vprašanja, ki jih imaš v zvezi z nego svoje kože.

  Po koncu prejmeš skripto, v kateri te čakata sestavljena večerna in jutranja rutina z vsemi priporočili izdelkov ter opisi posameznih korakov, tako da si boš lahko večkrat po najinem srečanju vse podrobneje prebrala.

  Po 14 dneh sledi še mini ‘check up’, kjer pogledava kakšno je stanje kože ob upoštevanju nove rutine nege obraza. Odgovorim ti še na kakšna vprašanja, ki so se morda pojavila.

RESET UVODNA 3 copy 2 (3)

INDIVIDUALNO SVETOVANJE

59,00 €

Po nakupu programa te bom kontaktirala preko maila, kjer se bova dogovorili za termin najinega online srečanja.

Ravno pred kratkim sem sama imela zelo slabo izkušnjo z novim izdelkom in se je na moji koži spustila takšna reakcija. Ob izbiri pravih izdelkov in postopkov nege moje kože, se je stanje tako lepo popravilo že v 5 dneh!

Seveda ne pravim, da so rezultati vedno tako hitro vidni – koži je vsekakor potrebno dati čas, da se obnovi. Vsekakor pa so ob izbiri pravih sestavin in ‘prijemov’ rezultati lahko vidni tudi že v kratkem času.

Pogosta vprašanja

Seveda! Svetovanje je primerno za mlajše kot tudi tiste, ki ste že v zrelejših letih. Čisto vsak plan je sestavljen in prilagojen potrebam ter izzivom tvoje kože.

 

Svetovanje traja od 40-50 minut oz toliko časa, da pregledava tvojo celotno rutino, njene korake ter sestaviva novo, ki bo ustrezala tvoji koži.

Svetovanje poteka preko aplikacije – Zoom. Pred najinim srečanjem ti na mail pošljem povezavo, preko katere boš dostopala do najinega srečanja na termin za katerega sva se dogovorili.

V kolikor po določenem času meniš, da bi želela ponovno ‘prevetriti’ svojo rutino nege kože, želiš dodati kakšno učinkovino ali pa se je na koži pokazal kakšen nov izziv, je vsako nadaljnje srečanje po POLOVIČNI ceni.