Brezplačni WEBINAR o jogi obraza.

Ali veš, da lahko s posebnimi vajami obraza izboljšaš svoje POČUTJE, premagaš UTRUJENOST in vplivaš na bolj LEPO in SIJOČO kožo?

1- urno, brezplačno predavanje o jogi obraza, v katerem se naučiš kar 9 OBRAZNIH VAJ!

Ali veš, da je obraz povezan z našim celotnim telesom?

In preko njega lahko kot, da pri pritiskala na ‘gumbe’ dostopaš vanj in vplivaš na svoje celotno počutje! 

Izboljšaj svoj imunski sistem, uravnavaj hormone in stvar, ki se ji sama zelo posvečam – vplivaj na svoja težja ČUSTVA in jih s pomočjo vaj sproščaj iz telesa ter tako poskrbi za BOLJŠE POČUTJE.

V webinarju se boš naučila 9 vaj Face Glow Up joge!

Vaje se res čisto preproste, ampak naj te to ne zavede, saj imajo ob rednem izvajanju vseeno velik učinek na tvoje telo in počutje.

Nekaj stvari, ki se jih boš v njem naučila...

Zakaj nekatere dobijo gubice hitreje, v svojih mlajših letih.

Kako je naš obraz povezan s celotnim telesom. 

Kako čustva vplivajo na hitrejše staranje obraza.

Kaj je najhitrejša pot do bolj lepe in sijoče kože.

Vaje za glajenje gubic med obrvmi. 

+ tudi nasvet za mamice, kako si lahko z vajami obraza pomagaš pri porodu in hitrejšem okrevanju po njem.

Si se že kdaj vprašala zakaj imajo nekatere gubice vidne že pri 25. ali prej, druge pa so pri svojih 50. letih še čisto napete in sijoče?

Kaj se zgodi, so za to krivi geni, nega kože, gravitacija?

Seveda imajo vsi trije prste vmes, ampak zelo velik dejavnik, o katerem se nikoli ne govori in vpliva na izgled ter staranje obraza pa so naša ČUSTVA!

Na našem obrazu se izrazi čisto vse kar se na miselni, čustveni, fizični in energijski ravni dogaja v našem telesu.

Pred 4000 leti, ko ni bilo drugih tehnologij, so na daljnem vzhodu obraz uporabljali kot diagnostični instrument, saj se na našem obrazu pokaže vse kar se dogaja v našem telesu, na miselni, čustveni, energijski in fizični ravni. 

Ko smo žalostni, jezni, nervozni, se vse to opazi na našem obrazu. V obraznih mišicah se zadržuje ogromno potlačenih čustev, ki jih ne izrazimo, zato se skozi čas te tudi zakrčijo in postanejo nepretočne. 

Dajva skupaj pogledati predel ust. 

Kaj ponavadi počnejo ljudje, ki so živčni, jezni ali zaskrbljeni? 

Ustnice pritiskajo druga ob drugo in na ta način ustvarjajo tenzijo točno na področju okoli zgornje in spodnje ustnice. 

Če smo dolgo pod vplivom takšnih čustev, ta tenzija povzroči zakrčenje mišic in vezivnega tkiva na tem področju. Posledično to pomeni, da okoli ust ni dobre prekrvavitve, koži prične primanjkovati hranilnih snovi in kisika, ki ga potrebuje za obnovo ter proizvodnjo novega kolagena. 

Prav tako tukaj želim omeniti tudi fascio oz. vezivno tkivo, ki zaradi zakrčenosti postane manj prožno, ohlapno in se izsuši. Ker je nanj pripeta tudi koža, prične tudi ta postajati ohlapna in se staranje ter nastajane gubic na tem področju še bolj izrazi. 

In pri Face Glow Up jogi bova delali prav to! 

S pomočjo posebnih tehnik in vaj joge obraza, bova celoten obraz sproščali, nato pa mišice aktivirali, da bodo napete in energijsko pretočne. 

Rezultat tega bo lep, sijoč in napet obraz, ampak še bolj POMEMBNO pa tudi boljše počutje, saj boš lahko s pomočjo teh vaj končno sprostila čustva, kot so žalost, napetost in negativne misli, ki te držijo v enem in istem krogu iz katerega se ne moreš premaknit.

Morda se ti zdi neverjetno, ampak preko obraza lahko dostopaš do celega telesa in iz njega sproščaš zastala čustva in zakrčenost, ki je zaradi tega nastala.

Rezultat =  sproščen, lahkoten in miren občutek v telesu.

In to je POINT te joge obraza! 

Da z njeno pomočjo prižgeva reflektorčke v tebi, da postaneš SIJOČA OD ZNOTRAJ NAVZVEN.

Lepa, pomlajena in napeta koža pa je potem samo še posledica tega in kot češnja na vrhu smetane.

To ni klasična joga obraza, ampak je kombinacija joge, tehnik in energijskih vaj, s katero resetiraš svoje misli in sproščaš težja čustva v telesu. 

Po njej boš lahkotna, bolj pomirjena in končno boš lažje zadihala.

Kaj lahko pričakuješ od webinarja?

Untitled design (24)

Zakladnica znanja

Spoznala boš kako je naš obraz povezan s telesom in na kakšen način lahko preko njega vplivaš na svoj imunski sitem, balansiraš hormone in še mnogo drugih stvari.

Untitled design (26)

Boljše počutje

Ali veš, da lahko na obrazu prebereš občutke osebe in preko njega tudi vplivaš nanje? S sproščanjem zakrčenih mišic na obrazu se sproščajo tudi neizražena čustva v telesu, ki v njem ustvarjajo blokade, nihanje razpoloženja in so povezana z našim delovanjem skozi dan.

1 (11)

Lepa in sijoča koža

Z vadbo obraza se naša koža prekrkvavi in tako postane bolj sijoča, hkrati se mišice aktivirajo in dvignejo kar lahko vidiš kot bolj napeto kožo, z manj vidnimi gubicami. Najlažje to opišem, kot da v svojem obrazu prižgeš reflektorčke!

Prijavi se za brezplačni dostop

1- urni webinar Face Glow Up joge

Kdo bo s teboj?

Lana, lepotna strokovnjakinja in certificirana učiteljica joge obraza.  

Moje prvo, ‘zaresno’ potovanje v svet lepote se je pričelo pred 11 leti, ko sem se vpisala v študij kozmetike. 
Tam sem postavila tiste temelje, na katerih sem skozi leta gradila in seveda prišla do sem, kjer sem sedaj.

Na začetku sem se ukvarjala le z makeupom, potem pa so me začele zanimati še ostale teme in znanja, ki prižgejo ‘reflektorčke’ v naših obrazih. 

Zelo kmalu sem ugotovila, da se za tem skriva veliko več! 

Tako sem pričela raziskovati skrivnosti daljnega vzhoda, lepotne rituale, kako energija vpliva na naš izgled in ostale skrivnostne teme, za katere si nebi nikoli mislila, da so sploh povezane s tem kako izgledamo!

Zato sem res vesela, da si pristala na tej strani in bereš te vrstice. Ker to pomeni, da si že korak bližje, da boš prižgala tudi svoje refletorčke in še močneje pričela sijati!

Pod mojim okriljem je že več kot 7700+ sijočih predstavnic nežnejšega spola s katerimi sem delila svoje znanje in vesela bom, če se jim boš pridružila tudi ti!

Mnenja tečajnic, ki so do sedaj delale z menoj

Če imaš še kakšno vprašanje mi piši na info@lanaspital.si, kjer ti bom nanj z veseljem odgovorila!