STISNI RESET SVOJEGA TELESA! 

Želiš še do letošnjega poletja izgubiti odvečne kilograme, zmanjšati videz celulita in hkrati dvigniti energijo ter počutje v tvojem telesu? 

POTEM SI NA PRAVEM MESTU!

Sama sem s pomočjo tega programa izgubila -25kg, več energije, motivacije in boljšega počutja v svojem telesu!

Zate sem pripravila prenovljen 4 TEDENSKI spletni program, v katerem bova skupaj stisnili RESET svojega telesa.

TA PROGRAM JE POPOLN ZATE

  če želiš izgubiti odvečne kilograme, ki jih do sedaj nisi uspela   zmanjšati videz celulita   se počutiti udobno in samozavestno v telesu   imeti več energije dobiti še več motivacije in zagona za svoj dan  globoko pomaditi in regeneritati svoje telo
Torej, pritisniti na gumb in narediti RESET svojega telesa!

KAJ TE ČAKA V PROGRAMU

Etsy Shop Icon (18)

VEČ KOT 30 VIDEO VSEBIN
 
2 x E-knjiga z zakladnico receptov
 vse o KETO dieti s katero uspešno izgubljam kilograme
 rituali golobokega detoxa telesa
 vaje in tehnike, ki te bodo podprle pri izgubi odvečne teže
 RESET jogo, meditacije, samomasaže in ogromno ostalih vsebin

Etsy Shop Icon (17)

ZAUPAM TI VSE PRIJEME S KATERIMI SEM IZGUBILA -25kg
Sedaj sem ponovno na tej poti in sem v dveh mesecih s pomočjo keto diete ter dodatnih ritualov izgubila -8 kg ter zmanjšala konfekcijsko številko. Počutim se napolnjena z energijo in sedaj tudi tebe vzamem na mojo pot, da se bova še do tega poletja v telesu počutili udobno in samozavestno!

Etsy Shop Icon (16)

PREJMEŠ MOJE VODSTVO
Na to potovanje se ne odpravljaš sama, ampak v super družbi – z menoj!
V času 4 tedenskega programa ti bom vedno na voljo, za pomoč, usmeritve in odgovore na vprašanja, ki jih boš morda imela. 

Te zanima kakšno mnenje imajo prve udeleženke programa? 

 OGLEJ SI CELOTNO VSEBINO PROGRAMA

 • Najprej je čas, da postaviva temelje programa – iz tvojega jedilnika bova črtali nekaj živil, ker seveda hočeva zgraditi telo, ki bo stabilno, polno energije in vitalno! Prav tako bova pogledali kakšen je celoten potek tvojega popotovanja v naslednjih 4 tednih.
 • PRVI DETOX RITUAL s pomočjo katerega sem sama res učinkovito zlikala celulit na svojem telesu 
 • IF NAČIN PREHRANJEVANJA s katerim še dodatno aktivirava topljenje maščob ter hkrati v telesu aktivirava globoko razstrupljanje ter pomlajevanje
 • RESET jutranja joga s katero boš raztegnila svoje mišice, kite in celotno telo. V njej se boš naučila vaje, ki spodijo kroženje energije po celotnem telesu in aktivirajo tvoj limfni pretok. Absolutno bo ta joga postala tvoja najljubša praksa za popoln začetek dneva.
 • E-knjiga RESET recepti v kateri najdeš same okusne jedi, s pripravo katerih, ne boš imela težav. Jedi vsebujejo živila, ki bodo tvoje telo napolnila, mu dala pravo energijo in ga ne bodo obtežila.
 • Pri tedenskem RITUALU SPROŠČANJA pa se bova tokrat podali v svet eterike. Spoznala boš čisto posebno obrazno kopel, ki si jo lahko narediš, ko potrebuješ dodatno sprostitev in reset.
 • Čaka te tudi MINI ŠOLA AROMATERAPIJE v kateri boš izvedela več o eteričnih oljih, na kakšen način jih lahko uporabljaš – skupaj z recepturami, ki so primerne za lajšanje različnih težav in celo kombinacije olj, ki jih lahko uporabiš za nego določenega tipa kože.
 • DRUGI DETOX RITUAL, ki je star več tisoč let! Z njim boš telo globoko razstrupljala ter poleg še vseh ostalih pozitivnih učinkov, aktivirala svoje notranje organe ter podprla svoj imunski sistem. 
 • CELULIT! Pogledali bova kako in zakaj nastane. Zakaj ga lahko imajo vsi – od tistih s kakšnim kilogramom preveč, do tistih, ki imajo kakšnega premalo? Predam ti tudi učinkovite korake s katerimi mu boš lahko rekla ADIJO!
 • BODY FLOW masaža, s katero bova dali limfo v višjo prestavo in tako pospešili njeno cirkulacijo. Odlična je tudi za vse, ki veliko sedite, saj spodbudi krvni pretok in tvoje celotno telo spravi v pogon.
 • Spoznava center našega pomlajevanja! Kaj ga ugaša ter na kakšen način ga ohraniti aktivnega. Zaupam ti tudi 3 enostavne tehnike s katerimi boš v trenutku vplivala nanj. 
 • Vaja obrazne joge s katero boš v trenutku pritisnila na RESET gumb in pričela pomlajevati svoje CELOTNO telo! Prav tako tudi prebudi tvoj hormonski sistem in zbalansira njegovo delovanje. Gre za vajo, ki ti bo prišla prav za vedno. Priporočljiva je tudi za vse, ki imajo težave z demenco in spominom. Neverjetne rezultate prinaša tudi pri učenju ali pa takrat, ko potrebuješ več koncentracije, saj kar razkadi meglo v tvoji glavi in dvigne nivo energije na najmanj 3 spite kratke kave!
 • V tem tednu pa te čaka še moj najljubši RITUAL SPROŠČANJA – Afroditina masaža glave. S posebno tehniko in prijemi, ki je še nisi videla kje drugje, pripeljeva pomlajevalno energijo direktno v sredino tvoje glave. Tam aktivirava center pomlajevanja in nato prižgeva še vse ostale gumbe, s katerimi se bo tvoje telo napolnilo s to vitalno energijo. Po njenem izvajanju bo tvoj obraz zažarel, prav tako pa tudi tvoje celotno telo 
 • Predam ti tudi posebno recepturo za Afroditino olje, ki si ga lahko izdelaš čisto sama. To bo pomagalo še dodatno prižgati tvoj hormonski sistem in spodbuditi aktivacijo pomlajevalne energije v telesu. Seveda pa je odlično za vsakodnevno nego kože tvojega obraza.
 • TRETJI DETOX RITUAL pa bova spoznali v obliki čisto posebnega eliksirja. To bo že navsezgodaj zjutraj odplaknil vse toksine iz tvojega telesa in poskrbel za popolno hidracijo tvojega telesa! 
 • Spoznava tvojo notranjo uro. Ko se začneš ravnati po njej in jo upoštevati – določen način prehranjevanja ter aktivacijo ob pravem času, boš prišla do boljšega počutja, se napolnila z energijo, okrepila svoj imunski sistem in se lahko celo znebila  težav kot sta spomladanska utrujenost in nekatere alergije. 
 • Zakisanost telesa se je v zadnjem času zelo razširila. Posledica nje je slabše počutje, izčrpanost, prekomerno potenje, slabši imunski sistem, prebavne motnje ter napihnjenost in celo razvoj resnih bolezni. Pogledava katera so tista živila, ki jo povzročajo ter na kakšen način jo eliminirati iz svojega telesa! 
 • Naučili se bova tudi narediti prav poseben RESET bazični napitek, s katerim boš še dodatno podprla svoje telo in v njem ustvarila okolje v katerem bodo lahko delovalo optimalo – ‘kot najboljše utečena mašinca!’
 • Spoznava ENERGETSKE CENTRE TVOJEGA TELESA! Ti so kot majhni akumulatorji, ki napajajo naše celotno telo, njegove notranje organe in žleze z energijo.  Naučila se boš preskenirati svoje telo, da boš lahko videla katere baterije so malce izpraznjene in kako se to fizično izraža na tvojem telesu. Zaupala pa ti bom tudi načine s katerimi boš lahko te baterije tudi napolnila in seveda s tem vplivala na svoje čustveno in fizično počutje.
 • VAJA – MAVRIČNI BALONI s pomočjo katere boš napolnila svoje baterije. Vaja tudi odlično dviguje razpoloženje, vpliva na tvoje miselne procese ter postavlja tvoj mental!
 • Skupaj bova delali tudi KRISTALNE ELIKSIRJE! Na podlagi znanstvenih primerov bova pogledali kako določene strukture vplivajo na naše telo. Spoznali bova 2 načina ustvarjanja kristalnih eliksirjev, s pomočjo katerih boš neverjetno podprla svoj imunski sistem, razstrupila telo, odpravila stres in se napolnila z vitalno energijo.
 • Čaka te še celoten kotiček v katerem boš še boljše spoznala KRISTALE. Kateri so sploh primerni za uporabo, kje jih dobiti in na kakšne vse načine jih lahko sama pričneš uporabljati za podporo sebi.
 • Pri RITUALU SPROŠČAJA pa te čakajo kar 6 samomasaž! Z njimi boš brisala stres in zakrčenost iz telesa, umirjala svoj PMS, si pomagala pri glavobolu, aktivirala vitalno energijo in umirjala čustva kot so žalost, zaskrbljenost in jeza.
 • V ČETRTEM RITUALU DETOXA bova spoznali tehniko s katero na daljnem vzhodu pravijo, da pozdravi vse! Z njo brišeš stres iz telesa, pomagaš pospešiti cirkulacijo, spodbuditi limfo in spodbujaš delovanje notranjih organov.
 • Govorili bova o SPANJU. Obe že veva kako zelo pomembno je, saj takrat poteka najglobja regeneracija tvojega telesa. Te zanima v katerem času spanje šteje kar dva-kratno in zakaj celo brez dobrega spanca ne moreš zgubiti teže?  
 • Vaja : ADIJO STRES! S katero boš brisala stres in njegove posledice v tvojem telesu. Tvoje telo bo tako bolj stabilno in vsakodnevni stres okoli tebe se te ne bo več toliko ‘dotaknil’.
 • MOKSANJE! Starodavna tehnika za katero pravijo, da odpravlja 100 bolezni! Z njo lahko odlično razsluziš svoje telo, krepiš imunski sitem, prekrvaviš in segreješ svoje notranje organe, odženeš mraz iz telesa ter ga napolniš z vitalno energijo.
 • Točka S-36 s pomočjo katere boš revitalizirala svoje telo in vanj vrnila vitalnost. Neverjetno pomaga, ko si utrujena, izčrpana. Krepi tvoj imunski sistem, pomaga pri obnovi telesa ter zresetira tvoje celotno telo.
 • V zadnjem RITUALU SPROŠČANJA pa te čaka prečudovita meditacija, ki te bo sprostila in aktivirala popolno regeneracijo telesa.

Spoznava osnovne zakonitosti keto diete s katero sem tako uspešno izgubila svoje kilograme. 

Ker je na spletu toliko različnih informacij tukaj spoznaš tiste, ki so pomembne in so tudi zame naredile takšne spremembe. Zaupam ti kaj vse je potrebno narediti v svoji prehrani, da je izguba odvečnih kilogramov tako uspešna, kakšne napake lahko narediš in kaj vse lahko pričakuješ.

 

Preden greš dalje, si najprej vzemi minutko in iskreno odgovori na spodnja vprašanja:


  Ugotavljaš, da imaš v zadnjem času manj energije, si ves čas utrujena in tvoje razpoloženje niha?

   Imaš odvečne kilograme, ki se jih kar ne moreš in ne moreš znebiti?
  Tvoje telo je utrujeno in napihnjeno, tako da se na trenutke počutiš kot kakšen žakelj, ki bi najraje samo ležal na kavču?
  Slabo spiš, zjutraj pa se zbudiš kot da bi te povozil vlak in potrebuješ ekstra močen šus kave, da sploh lahko začneš svoj dan?
  Nisi zadovoljna sama s seboj in ti primanjkuje motivacije, ciljev ter novega, svežega zagona?

Če si vsaj na enega od zgornjih vprašanj odgovorila DA, potem je program PRAVA ODLOČITEV ZATE!

Vem kako ti je! Sama sem tudi na čisto vsa zgornja vprašanja odgovorila z velikim DA!!! 
Ampak brez skrbi, če to bereš, si na pravem mestu.

V programu bova skupaj izgubljali odvečne centimetre, likali celulit, razstrupljali telo,in govorili o res zanimivih temah s katerimi boš lahko podprla svoje telo.

Po štirih tednih boš res opremljena s popolno opremo za boljše počutje v svojem telesu!

Več o moji zgodbi si lahko prebereš TUKAJ.

SPLETNI PROGRAM STISNI RESET TVOJEGA TELESA


CENA:  76,00 €

Si pripravljena? Stisni spodnji gumb in prični z RESETOM svojega telesa!
ODGOVORI NA NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

Ob nakupu si ustvariš uporabniški profil (izbereš svoje uporabniško ime in geslo), s pomočjo katerega boš nato lahko dostopala do vsebine. Ta te čaka v zavihku, ki ga najdeš na vrhu spletne strani – SPLETNA UČILNICA.  

V njej boš našla dostop do programa, v katerem se ti bo vsak teden aktiviral nov sklop vsebin.

Brez skrbi, ta program ni sestavljen tako, da boš sedaj morala zaradi njega vse svoje ostale obveznosti dati na pavzo. 
Je pa res, da si moraš zanj vzeti vsaj pol ure časa na dan. 
Vsekakor pa ti zagotavljam, da so vsebine zanimive in jih boš z veseljem poslušala. Ker ostanejo tvoje za vedno, jih lahko poslušaš in si jih ponovno ogledaš, kadarkoli želiš.

Program je primeren zate, če si pripravljena na to, da postaneš boljša verzija sebe! 
Vsi rituali so sestavljeni tako, da so varni in tudi enostavni, tako da jih lahko brez problema vključiš v svoj vsakdan.
In brez skrbi! Tukaj ne bova delali kakšnih akrobacij, se postavljali na glavo ali devali tvoje telo na rob njegovih zmogljivosti. 
Čisto vse kar boš spoznala je nekaj, kar boš lahko uporabljala ZA VEDNO in s tem podprla svoje počutje in telo.

V kolikor imaš kakšne resnejše zdravstvene težave ali pa nisi sigurna, če lahko kakšne rituale izvajaš, se seveda posvetuj s svojim osebnim zdravnikom.

V programu bomo skupaj spoznale tudi keto dieto s pomočjo katere sem že pred  leti uspešno izgubila -25kg, sedaj pa ponovno že v dveh mesecih dosegam super rezultate. 

V kolikor čutiš, da keto dieta ni prava zate, pa lahko program brez problema izvajaš, saj je v njem ogromno znanj, ki ti bodo prišla prav in samo izpustiš keto reset del.

Sebe, svoj računalnik, mobilni telefon ali tablico ter povezavo do interneta. 🙂

Vzameš ga lahko kamorkoli in seveda tudi izvajaš kadarkoli! 

Če imaš še kakšno vprašanje mi piši na info@lanaspital.si, kjer ti bom nanj z veseljem odgovorila!

   100% garancija na zadovoljstvo 

Obožujem predajanje znanja in sama sem pomagala že mnogim!
Pod mojim okriljem je že več kot 7700+ predstavnic nežnejšega spola, ki skupaj z menoj postajajo sijoče od znotraj navzven!

Ker sem tako navdušena nad znanji, rituali in tehnikami v tem programu, ti dajem 100% garancijo na zadovoljstvo.
V kolikor boš v prvih 14-dneh, od nakupa programa ugotovila, da ta ni zate oz da si pričakovala nekaj drugega, me samo kontaktiraj in z veseljem ti bom nazaj povrnila tvoj denar.