STISNI RESET SVOJEGA TELESA! 

Potrebuješ totalen dvig energije, izboljšanje svojega počutja in tudi zmanjšanje kakšnega centimetra okoli svojega pasu? 

POTEM SI NA PRAVEM MESTU!

Zate sem pripravila 4 TEDENSKI spletni program, v katerem bova postopoma naredili učinkovit RESET tvojega telesa! 

Preden greš dalje, si najprej vzemi minutko in iskreno odgovori na spodnja vprašanja:

  Ugotavljaš, da imaš v zadnjem času manj energije, si ves čas utrujena in tvoje razpoloženje niha?
   Si v preteklih tednih večkrat privoščiš nezdravo hrano in se morda ta kaže kot kakšen kilogram preveč, ki se ga kar ne moreš in ne moreš znebiti?
  Tvoje telo je utrujeno in napihnjeno, tako da se na trenutke počutiš kot kakšen žakelj, ki bi najraje samo ležal na kavču?
  Slabo spiš, zjutraj pa se zbudiš kot da bi te povozil vlak in potrebuješ ekstra močen šus kave, da sploh lahko začneš svoj dan?
  Nisi zadovoljna sama s seboj in ti primanjkuje motivacije, ciljev ter novega, svežega zagona?
Če si vsaj na enega od zgornjih vprašanj odgovorila pritrdilno, potem je program Stisni RESET svojega telesa, vsekakor PRAVA ODLOČITEV ZATE!

Vem kako ti je! Sama sem pred tremi leti na čisto vsa zgornja vprašanja odgovorila z velikim DA!!! 
Ampak brez skrbi, če to bereš, si na pravem mestu.

V programu bova skupaj, teden za tednom spoznavali nova znanja, rituale in tehnike ter seveda tudi tisto pravo prehrano, s katero boš svoje telo najbolj podprla, preoblikovala ter totalno zresetirala.

Skupaj bova likali celulit, razstrupljali telo, govorili o tvoji notranji uri, se celo naučili preskenirati energetske centre telesa, spoznali in aktivirali najpomembnejši center pomlajevanja v telesu, razkrila ti bom tudi hitre trike za dvig energije in še in še! 

Po štirih tednih boš res opremljena s popolno opremo za boljše počutje v svojem telesu!

POSTAVILI BOVA TEMELJE
TELO BOVA GLOBOKO POMLADILI
AKTIVIRALI BOVA TVOJO VITALNO ENERGIJO

NAREDILI POPOLNO REGENERACIJO

 OGLEJ SI CELOTNO VSEBINO PROGRAMA

 • Najprej je čas, da postaviva temelje programa – iz tvojega jedilnika bova črtali nekaj živil, ker seveda hočeva zgraditi telo, ki bo stabilno, polno energije in vitalno! Prav tako bova pogledali kakšen je celoten potek tvojega popotovanja v naslednjih 4 tednih.
 • PRVI DETOX RITUAL s pomočjo katerega sem sama res učinkovito zlikala celulit na svojem telesu 
 • IF NAČIN PREHRANJEVANJA s katerim še dodatno aktivirava topljenje maščob ter hkrati v telesu aktivirava globoko razstrupljanje ter pomlajevanje
 • RESET jutranja joga s katero boš raztegnila svoje mišice, kite in celotno telo. V njej se boš naučila vaje, ki spodijo kroženje energije po celotnem telesu in aktivirajo tvoj limfni pretok. Absolutno bo ta joga postala tvoja najljubša praksa za popoln začetek dneva.
 • E-knjiga RESET recepti v kateri najdeš same okusne jedi, s pripravo katerih, ne boš imela težav. Jedi vsebujejo živila, ki bodo tvoje telo napolnila, mu dala pravo energijo in ga ne bodo obtežila.
 • Pri tedenskem RITUALU SPROŠČANJA pa se bova tokrat podali v svet eterike. Spoznala boš čisto posebno obrazno kopel, ki si jo lahko narediš, ko potrebuješ dodatno sprostitev in reset.
 • Čaka te tudi MINI ŠOLA AROMATERAPIJE v kateri boš izvedela več o eteričnih oljih, na kakšen način jih lahko uporabljaš – skupaj z recepturami, ki so primerne za lajšanje različnih težav in celo kombinacije olj, ki jih lahko uporabiš za nego določenega tipa kože.
 • DRUGI DETOX RITUAL, ki je star več tisoč let! Z njim boš telo globoko razstrupljala ter poleg še vseh ostalih pozitivnih učinkov, aktivirala svoje notranje organe ter podprla svoj imunski sistem. 
 • CELULIT! Pogledali bova kako in zakaj nastane. Zakaj ga lahko imajo vsi – od tistih s kakšnim kilogramom preveč, do tistih, ki imajo kakšnega premalo? Predam ti tudi učinkovite korake s katerimi mu boš lahko rekla ADIJO!
 • BODY FLOW masaža, s katero bova dali limfo v višjo prestavo in tako pospešili njeno cirkulacijo. Odlična je tudi za vse, ki veliko sedite, saj spodbudi krvni pretok in tvoje celotno telo spravi v pogon.
 • Spoznava center našega pomlajevanja! Kaj ga ugaša ter na kakšen način ga ohraniti aktivnega. Zaupam ti tudi 3 enostavne tehnike s katerimi boš v trenutku vplivala nanj. 
 • Vaja obrazne joge s katero boš v trenutku pritisnila na RESET gumb in pričela pomlajevati svoje CELOTNO telo! Prav tako tudi prebudi tvoj hormonski sistem in zbalansira njegovo delovanje. Gre za vajo, ki ti bo prišla prav za vedno. Priporočljiva je tudi za vse, ki imajo težave z demenco in spominom. Neverjetne rezultate prinaša tudi pri učenju ali pa takrat, ko potrebuješ več koncentracije, saj kar razkadi meglo v tvoji glavi in dvigne nivo energije na najmanj 3 spite kratke kave!
 • V tem tednu pa te čaka še moj najljubši RITUAL SPROŠČANJA – Afroditina masaža glave. S posebno tehniko in prijemi, ki je še nisi videla kje drugje, pripeljeva pomlajevalno energijo direktno v sredino tvoje glave. Tam aktivirava center pomlajevanja in nato prižgeva še vse ostale gumbe, s katerimi se bo tvoje telo napolnilo s to vitalno energijo. Po njenem izvajanju bo tvoj obraz zažarel, prav tako pa tudi tvoje celotno telo 
 • Predam ti tudi posebno recepturo za Afroditino olje, ki si ga lahko izdelaš čisto sama. To bo pomagalo še dodatno prižgati tvoj hormonski sistem in spodbuditi aktivacijo pomlajevalne energije v telesu. Seveda pa je odlično za vsakodnevno nego kože tvojega obraza.
 • TRETJI DETOX RITUAL pa bova spoznali v obliki čisto posebnega eliksirja. To bo že navsezgodaj zjutraj odplaknil vse toksine iz tvojega telesa in poskrbel za popolno hidracijo tvojega telesa! 
 • Spoznava tvojo notranjo uro. Ko se začneš ravnati po njej in jo upoštevati – določen način prehranjevanja ter aktivacijo ob pravem času, boš prišla do boljšega počutja, se napolnila z energijo, okrepila svoj imunski sistem in se lahko celo znebila  težav kot sta spomladanska utrujenost in nekatere alergije. 
 • Zakisanost telesa se je v zadnjem času zelo razširila. Posledica nje je slabše počutje, izčrpanost, prekomerno potenje, slabši imunski sistem, prebavne motnje ter napihnjenost in celo razvoj resnih bolezni. Pogledava katera so tista živila, ki jo povzročajo ter na kakšen način jo eliminirati iz svojega telesa! 
 • Naučili se bova tudi narediti prav poseben RESET bazični napitek, s katerim boš še dodatno podprla svoje telo in v njem ustvarila okolje v katerem bodo lahko delovalo optimalo – ‘kot najboljše utečena mašinca!’
 • Spoznava ENERGETSKE CENTRE TVOJEGA TELESA! Ti so kot majhni akumulatorji, ki napajajo naše celotno telo, njegove notranje organe in žleze z energijo.  Naučila se boš preskenirati svoje telo, da boš lahko videla katere baterije so malce izpraznjene in kako se to fizično izraža na tvojem telesu. Zaupala pa ti bom tudi načine s katerimi boš lahko te baterije tudi napolnila in seveda s tem vplivala na svoje čustveno in fizično počutje.
 • VAJA – MAVRIČNI BALONI s pomočjo katere boš napolnila svoje baterije. Vaja tudi odlično dviguje razpoloženje, vpliva na tvoje miselne procese ter postavlja tvoj mental!
 • Skupaj bova delali tudi KRISTALNE ELIKSIRJE! Na podlagi znanstvenih primerov bova pogledali kako določene strukture vplivajo na naše telo. Spoznali bova 2 načina ustvarjanja kristalnih eliksirjev, s pomočjo katerih boš neverjetno podprla svoj imunski sistem, razstrupila telo, odpravila stres in se napolnila z vitalno energijo.
 • Čaka te še celoten kotiček v katerem boš še boljše spoznala KRISTALE. Kateri so sploh primerni za uporabo, kje jih dobiti in na kakšne vse načine jih lahko sama pričneš uporabljati za podporo sebi.
 • Pri RITUALU SPROŠČAJA pa te čakajo kar 6 samomasaž! Z njimi boš brisala stres in zakrčenost iz telesa, umirjala svoj PMS, si pomagala pri glavobolu, aktivirala vitalno energijo in umirjala čustva kot so žalost, zaskrbljenost in jeza.
 • V ČETRTEM RITUALU DETOXA bova spoznali tehniko s katero na daljnem vzhodu pravijo, da pozdravi vse! Z njo brišeš stres iz telesa, pomagaš pospešiti cirkulacijo, spodbuditi limfo in spodbujaš delovanje notranjih organov.
 • Govorili bova o SPANJU. Obe že veva kako zelo pomembno je, saj takrat poteka najglobja regeneracija tvojega telesa. Te zanima v katerem času spanje šteje kar dva-kratno in zakaj celo brez dobrega spanca ne moreš zgubiti teže?  
 • Vaja : ADIJO STRES! S katero boš brisala stres in njegove posledice v tvojem telesu. Tvoje telo bo tako bolj stabilno in vsakodnevni stres okoli tebe se te ne bo več toliko ‘dotaknil’.
 • MOKSANJE! Starodavna tehnika za katero pravijo, da odpravlja 100 bolezni! Z njo lahko odlično razsluziš svoje telo, krepiš imunski sitem, prekrvaviš in segreješ svoje notranje organe, odženeš mraz iz telesa ter ga napolniš z vitalno energijo.
 • Točka S-36 s pomočjo katere boš revitalizirala svoje telo in vanj vrnila vitalnost. Neverjetno pomaga, ko si utrujena, izčrpana. Krepi tvoj imunski sistem, pomaga pri obnovi telesa ter zresetira tvoje celotno telo.
 • V zadnjem RITUALU SPROŠČANJA pa te čaka prečudovita meditacija, ki te bo sprostila in aktivirala popolno regeneracijo telesa.
Etsy Shop Icon (18)

SPOZNALA BOŠ RITUALE RAZSTRUPLJANJA IN SPROŠČANJA, PRAVO PREHRANO TER TRIKE
s katerimi boš telo podprla, preoblikovala ter napolnila z energijo in ga tako totalno zresetirala. 

Etsy Shop Icon (17)

KORAK ZA KORAKOM TE BOM UČILA NOVIH ZNANJ 
ki bodo ostala tvoja za vedno! 
Med njimi so tudi starodavne prakse ter čisto poseben ritual globokega pomlajevanja, ki ga do sedaj še nisi videla nikjer!

Etsy Shop Icon (16)

PREJMEŠ MOJE VODSTVO
Na to potovanje se ne odpravljaš sama, ampak v super družbi – z menoj!
V času 4 tedenskega programa ti bom vedno na voljo, za pomoč, usmeritve in odgovore na vprašanja, ki jih boš morda imela. 

TA PROGRAM JE ZATE

  če želiš več energije

  se boljše počutiti v svojem telesu

  biti samozavestna

  zgubiti kakšen odvečen kilogram in oblikovati svoje telo

  zmanjšati videz celulita

  uravnovesiti svoj hormonski sistem

  napolniti telo z vitalno energijo

  dobiti še več motivacije in zagona za svoj dan

  pomladiti svoje telo

  ga globoko regenerirati

Torej, pritisniti na gumb in narediti RESET svojega telesa!
MOJA ZGODBA

O ja, ko vidim spodnje slike, me kar malo stisne v trebuhu. 

So tisti opomnik na obdobje, ko se res nisem počutila dobro. Ves čas sem bila utrujena, nerazpoložena in brez ciljev. Dnevi so kar nekako šli mimo mene, sama pa sem preprosto samo obstajala. Bila sem kot nekakšna megla tiste ‘taprave’ Lane, ki se je počutila ujeta v telesu, ki je bilo brez energije in je najraje kar kot kup (da ne rečem česa) cel dan ležalo na kavču! 

Res nisem bila okej in to se mi je tudi videlo. Samo čakala sem, da je bil večer, ker to je pomenilo, da je dan minil in z njim tudi vso počutje ter občutki, ki sem jih imela. Bila sem v začaranem krogu, kjer se samo od sebe preprosto ni nič spremenilo. 

Zato sem se odločila, da vzamem stvari v svoje roke in rečem DOVOLJ JE! 

Saj veš, za tiste prave spremembe je pomembna želja in pa seveda tudi volja! Volja, ki je ne premakne nič na svetu in z njo samo greš naprej proti svojemu cilju, neglede na karkoli.
Tako sem sem potem v manj kot letu izgubila 25 kilogramov, bolj kot to, pa mi je bilo pomembno, da sem se končno počutila dobro!
Končno je med ostale spet prišla tista ‘prava’ Lana, tisti sonček, z nasmeškom na tavelike zobe ter eksplozivno energijo. 

Ko pogledam nazaj, sem res vesela, da sem vse to doživela, saj sedaj te zgodbe ne bi mogla deliti s teboj. Ne bi imela vseh izkušenj, nasvetov in znanja, ki sem ga zaradi slabega počutja in ‘razsula v svojem telesu’ začela raziskovati. 
Zaradi tega, danes bereš ta zapis.

Zato res že kooooomaj čakam, da tudi sama spoznaš vsa orodja, ki bodo tudi tebe zresetirala v še boljšo verzijo sebe! 

KAJ VSE DOBIŠ V PROGRAMU?
   vsak teden prejmeš nov ritual za razstrupljanje telesa
  z novim tednom prav tako prejmeš nov ritual za globoko regeneracijo in sproščanje
   več kot 20 dodatnih video vsebin z neverjetnimi znanji
   praktične vaje za obnovo tvojega hormonskega sistema
    jutranjo RESET jogo in Body Flow masažo za likanje celulita
    Afroditino masažo in recepturo za izdelavo njenega olja, ki aktivirata pomlajevalno energijo v tvojem telesu in obrazu
  mini šolo aromaterapije
   meditacije, samomasaže in še in še
TER ŠE EN SUPER BONUS! E- KNJIGO z okusnimi RESET recepti, za dvig tvoje energije!

Te zanima kakšno mnenje imajo prve udeleženke programa? 

SPLETNI PROGRAM STISNI RESET TVOJEGA TELESA
CENA: 76,00 €
  V njem s teboj delim tehnike globokega detoxa.
  Vaje za aktivacijo tvojega hormonskega sistema.
 Starodavna znanja za dvig tvoje energije in   aktivacijo globokega pomlajevanja.
  Resnično NEPRECENLJIVA ZNANJA, ki  bodo ostala tvoja za vedno! 
Si pripravljena? Stisni spodnji gumb in prični z RESETOM svojega telesa!
ODGOVORI NA NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

Ob nakupu si ustvariš uporabniški profil (izbereš svoje uporabniško ime in geslo), s pomočjo katerega boš nato lahko dostopala do vsebine. Ta te čaka v zavihku, ki ga najdeš na vrhu spletne strani – SPLETNA UČILNICA.  

V njej boš našla dostop do programa, v katerem se ti bo vsak teden aktiviral nov sklop vsebin.

Brez skrbi, ta program ni sestavljen tako, da boš sedaj morala zaradi njega vse svoje ostale obveznosti dati na pavzo. 
Je pa res, da si moraš zanj vzeti vsaj pol ure časa na dan. 
Vsekakor pa ti zagotavljam, da so vsebine zanimive in jih boš z veseljem poslušala. Ker ostanejo tvoje za vedno, jih lahko poslušaš in si jih ponovno ogledaš, kadarkoli želiš.

Program je primeren zate, če si pripravljena na to, da postaneš boljša verzija sebe! 
Vsi rituali so sestavljeni tako, da so varni in tudi enostavni, tako da jih lahko brez problema vključiš v svoj vsakdan.
In brez skrbi! Tukaj ne bova delali kakšnih akrobacij, se postavljali na glavo ali devali tvoje telo na rob njegovih zmogljivosti. 
Čisto vse kar boš spoznala je nekaj, kar boš lahko uporabljala ZA VEDNO in s tem podprla svoje počutje in telo.

V kolikor imaš kakšne resnejše zdravstvene težave ali pa nisi sigurna, če lahko kakšne rituale izvajaš, se seveda posvetuj s svojim osebnim zdravnikom.

V programu bomo skupaj tudi spoznale IF način prehranjevanja, ki pospeši topljenje maščob ter črtali določena živila iz jedilnika, kar bo super podprlo tvoje telo in vsekakor poleg vsega ostalega vplivalo na minus centimetre! Vendar kolikor iščeš vsebine s hudo shujševalno kuro, vsakodnevnimi natempiranimi treningi, kjer so vsebine namenjene izključno temu, te vabim, da si raje ogledaš kakšen drug program. 

Sebe, svoj računalnik, mobilni telefon ali tablico ter povezavo do interneta. 🙂

Vzameš ga lahko kamorkoli in seveda tudi izvajaš kadarkoli! 

Če imaš še kakšno vprašanje mi piši na lana@lanaspital.si, kjer ti bom nanj z veseljem odgovorila!

   100% garancija na zadovoljstvo 

Obožujem predajanje znanja in sama sem pomagala že mnogim!
Pod mojim okriljem je že več kot 7700+ predstavnic nežnejšega spola, ki skupaj z menoj postajajo sijoče od znotraj navzven!

Ker sem tako navdušena nad znanji, rituali in tehnikami v tem programu, ti dajem 100% garancijo na zadovoljstvo.
V kolikor boš v prvih 14-dneh, od vpisa v program ugotovila, da ta ni zate oz da si pričakovala nekaj drugega, me samo kontaktiraj in z veseljem ti bom nazaj povrnila tvoj denar.